icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste foodprocessor voor jou, door ons getest

Welke foodprocessors hakken, raspen, snijden, pureren, kneden, kloppen en mengen het beste? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door de foodprocessors grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben 0 foodprocessor voor je getest

Laat onze test je helpen een goede foodprocessor te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke keukenmachine uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke keukenmachines goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

Foodprocessors kun je voor een heleboel keukenklussen gebruiken, zoals hakken, raspen, snijden en pureren. Maar ook voor kloppen, kneden en mengen. Wij testen hoe goed de apparaten deze klussen klaren. Lees meer over hoe wij keukenmachines en foodprosessors testen.

 • keukenmachines-200x200-1-zware-jongens

  1. Zware jongens

  Brooddeeg kneden, wortelen raspen, noten hakken: er wordt hard gezwoegd tijdens de test. Natuurlijk is het belangrijk dat ze dat goed doen. Daarom weegt het zwaar mee in ons testoordeel. We kijken hoelang de motor van het apparaat meegaat. Ook kijken we kritisch naar de constructie. Een keukenmachine met een hoog testoordeel is ook écht een betrouwbaar apparaat.   

 • foodprocessor_4

  Koken en bakken

  Een foodprocessor is een handige hulp bij het snijden, raspen en pureren van etenswaren. Daarnaast kan hij ook kloppen, kneden en mengen. Zoek je een machine voor zwaarder werk als brooddeeg maken dan kun je beter voor een keukenmachine kiezen. Met behulp van de vergelijker vind je de foodprocessor die zowel kook- als bakklussen goed weet te klaren.

 • keukenmachines-200x200-2-welke-kiezen

  Veelzijdige keukenhulp

  Er zijn foodprocessors die nog meer kunnen dan snijden, raspen, pureren, kloppen, kneden en mengen en pureren. Kies je voor een foodprocessor met blender dan kun je ook smoothies maken en ijs malen. Met behulp van een citruspers of sapcentrifuge maak je lekkere sapjes. In de vergelijker selecteer je gemakkelijk en snel wat je met de foodprocessor wilt kunnen doen. Zo vind je de foodprocessor die het beste bij je past.

Nieuwsgierig naar de meest veelzijdige foodprocessor, of wil je weten welke zowel kook- als bakklussen goed klaart? Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van foodprocessors en keukenmachines en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste keukenmachine is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde

  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.