icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste foodprocessor voor jou, door ons getest

Zoek je een foodprocessor die goed kan snijden, raspen, hakken of pureren? Wij hebben voor je uitgezocht welke apparaten dit goed kunnen. Door ze grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben foodprocessor voor je getest

Laat onze test je helpen een goede foodprocessor te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke keukenmachine uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk de video.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke keukenmachines goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

Foodprocessors kun je voor een heleboel keukenklussen gebruiken, zoals hakken, raspen, snijden en pureren. Maar ook voor kloppen, kneden en mengen. Wij testen hoe goed de apparaten deze klussen klaren. Lees meer over hoe wij keukenmachines en foodprocessors testen.

 • keukenmachines-200x200-2-welke-kiezen

  1. Chef in huis

  Op zoek naar de beste foodprocessor? Of het nu gaat om snijden, raspen, hakken, of zelfs vruchtensap persen, kies precies wat je nodig hebt.

 • accessoires-opbergen-in-keukenkastje-1

  2. Eenvoudig schoonmaken en opbergen

  Staat jouw foodprocessor stof te verzamelen in de kast? Je bent niet alleen. Veel mensen vinden schoonmaken en opbergen een gedoe. We helpen je graag om een apparaat te vinden dat niet alleen krachtig is, maar ook eenvoudig te reinigen en op te bergen. Lichtgewicht, compact, en perfect voor jouw keuken.

 • keukenmachines-200x200-1-zware-jongens

  3. Oerdegelijk en zo stil mogelijk

  Je hecht waarde aan kwaliteit en rust in de keuken. Daarom checken we in onze test hoe degelijk de producten in elkaar zitten. We meten hoeveel lawaai foodprocessors maken. En we beoordelen ook hoe storend het geluid is. Zo kies je gemakkelijk een oerdegelijke foodprocessor die ook nog eens zo stil mogelijk is.

Nieuwsgierig naar de meest veelzijdige foodprocessor, of wil je weten welke zowel kook- als bakklussen goed klaart? Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van foodprocessors en keukenmachines én alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden