icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Spotify op de schop

Nieuws
|
Nieuwe gebruikers van muziekluisterdienst Spotify kunnen nu alleen nog kiezen voor het premium-abonnement van €10 per maand. Het €5 Unlimited-abonnement, dat alleen op de pc kan worden gebruikt, verdwijnt als aanbod.

Gepubliceerd op: 20 december 2013

spotify

Verder heeft Spotify de gratis versie van de dienst beschikbaar gemaakt voor tablets en smartphones. Op tablets zijn de afspeelmogelijkheden van de gratis app wat ruimer dan van de smartphonevariant. Waar je op je tablet net als op de pc wel zelf je nummers kunt kiezen om af te spelen, kan dat op je mobiel niet. Op je mobiel worden de nummers willekeurig afgespeeld.

Bron: Spotify

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.