icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Overweeg je een ander abonnement te kiezen voor je smartphone? Vergelijken loont en je kunt enorm op de kosten besparen. Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals Simyo. Een nieuw mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Mobiele abonnementenvergelijker van de Consumentenbond.

Mobiele abonnementen vergelijken

  • Ervaringen van 8000 panelleden
  • Zie welk abonnement voor jou het beste is
  • Bespaar direct
Start

Simyo abonnement

In de vergelijker kun je de abonnementen van alle providers in Nederland vergelijken, ook die van Simyo Je vult je verbruik in en de vergelijker rekent uit of een Simyo-abonnement het voordeligst is voor jou. Alle voorwaarden, zoals de manier van afronden en buitenbundeltarieven, worden daarin meegenomen. Samen met het testoordeel van de provider geeft dit een goed beeld van de prijs-kwaliteitverhouding van Simyo-abonnementen.

Hoe beoordelen klanten Simyo?

De Consumentenbond test mobiele abonnementen van aanbieders als Simyo op het aantal storingen, de kwaliteit van het netwerk en de internetsnelheid.

Elke maand melden onze 8000 panelleden hoeveel storingen er waren met mobiel bellen, sms’en en internetten. En elk kwartaal geven ze aan hoe tevreden ze zijn over hun provider. Op basis van deze gegevens bepalen we de testoordelen.

Het totaaloordeel vind je in de Mobiele abonnementenvergelijker. Of lees meer over alle testoordelen en hoe onze panelleden Simyo beoordelen.

Over Simyo

Simyo gebruikt het netwerk van KPN.

Zoek je een nieuwe telefoon bij je Simyo abonnement, dan kun je bij deze provider terecht voor toestellen in het lagere, goedkopere segment. Je kunt ervoor kiezen om het toestel in 1 keer te betalen, of je maakt gebruik van betaling in maandelijkse termijnen. Of je kiest een combinatie van de 2.

Kies je voor een toestel op afbetaling? Let dan op: is het leenbedrag €250 of meer, dan wordt dit geregistreerd bij het BKR als lening. Dit kan invloed hebben op bijvoorbeeld de hoogte van het hypotheekbedrag dat je kunt lenen.

Ook voor sim-only abonnementen kun je bij Simyo terecht.

Contactgegevens Simyo

Website www.simyo.nl
Online klantenservice www.simyo.nl/klantenservice
Telefoonnummer klantenservice

0800 - 8007