icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een ander abonnement te kiezen voor je smartphone? Vergelijken loont en je kunt enorm op de kosten besparen. Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals Ben. Een nieuw mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Mobiel Abonnement Vergelijker van de Consumentenbond.

Mobiele abonnementen vergelijken

  • Ervaringen van 8000 panelleden
  • Zie welk abonnement voor jou het beste is
  • Bespaar direct
Start

Ben abonnement

In de vergelijker kun je sim-only en mobiele abonnementen met toestel vergelijken, ook die van Ben. Je vult je verbruik in en de vergelijker rekent uit of een Ben-abonnement het voordeligst is voor jou. Alle voorwaarden, zoals de manier van afronden en buitenbundeltarieven, worden daarin meegenomen. Samen met het testoordeel van de provider geeft dit een goed beeld van de prijs-kwaliteitverhouding van Ben-abonnementen.

Hoe beoordelen klanten Ben?

De Consumentenbond test mobiele abonnementen van aanbieders als Ben op het aantal storingen, de kwaliteit van het netwerk en de internetsnelheid.

Elke maand melden onze 8000 panelleden hoeveel storingen er waren met mobiel bellen, sms’en en internetten. En elk kwartaal geven ze aan hoe tevreden ze zijn over hun provider. Op basis van deze gegevens bepalen we de testoordelen. 

Ons totaaloordeel vind je terug in de vergelijker. Lees de volledige informatie in het artikel testoordelen mobiele providers | beoordeling Ben. 

Over Ben

Ben maakt gebruikt van het netwerk van T-Mobile. 

Zoek je een nieuwe telefoon bij je Ben abonnement, dan kun je bij deze provider terecht voor toestellen in het iets lagere, goedkopere segment. Je kunt ervoor kiezen om het toestel in één keer te betalen, of je maakt gebruik van betaling in maandelijkse termijnen. Of je kiest een combinatie van de twee.

Kies je voor een toestel op afbetaling? Let dan op: is het leenbedrag €250 of meer, dan wordt dit geregistreerd bij het BKR als lening. Dit kan invloed hebben op bijvoorbeeld de hoogte van het hypotheekbedrag dat je kunt lenen.

Ook voor sim-only abonnementen kun je bij Ben terecht.

Contactgegevens Ben

Website www.ben.nl
Online klantenservice www.ben/klantenservice
Telefoonnummer klantenservice

0900-04 01 405