icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Robotstofzuigers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Robotstofzuigers.


2021

Nieuws | 9 november 2021

Koop niet bij Destofzuigerexpert.com

De politie waarschuwt consumenten om niet in zee te gaan met de webwinkel Destofzuigerexpert.com. Dit lijkt namelijk een nepwebshop te zijn.

10 september 2021

Test veiligheid van 16 Smart Home producten

Bij een hacktest van 16 slimme apparaten vond onze Belgische testpartner TestAankoop maar liefst 54 kwetsbaarheden.

2020

12 oktober 2020

Steelstofzuiger kopen: waar let je op?

Steelstofzuigers zijn snoerloos, wendbaar en makkelijk voor de snelle schoonmaak tussendoor. Met onze tips koop je de juiste steelstofzuiger.

Eerste indruk | 24 april 2020

Vileda robotstofzuiger

De Vileda robotstofzuiger van Lidl is goedkoop, maar werkt hij ook goed?

Eerste indruk | 23 april 2020

Silvercrest robotstofzuiger

De Silvercrest robotstofzuiger van Lidl is vriendelijk geprijsd voor een robotstofzuiger met afstandsbediening en app. Maar zuigt en navigeert hij ook goed?

14 april 2020

Hoe wij robotstofzuigers testen

Wij testen robotstofzuigers op hoe goed ze zuigen en hoe zelfstandig en 'slim' ze dat doen. We testen ook het energiegebruik en hoeveel herrie ze maken. En hoe eenvoudig ze in het gebruik zijn. Hoe doen we dat?

14 april 2020

Gebruikstips voor je robotstofzuiger

Een robotstofzuiger lijkt het toppunt van gebruiksgemak. Maar is dat wel zo? Ook voor robotstofzuigers geldt dat je ze goed moet onderhouden. En let op als je de robot bedient via een app op je smartphone. 

14 april 2020

Robotstofzuiger kopen: waar let je op?

Handig, zo'n robotstofzuiger die voor jou de vloer automatisch schoonhoudt. Maar werkt het allemaal écht zo ideaal? Wij vertellen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste robotstofzuiger.

5 februari 2020

Archief Robotstofzuigers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Robotstofzuigers.

2018

Nieuws | 10 september 2018

Blaupunkt robotstofzuiger lekt inloggegevens

Via de Blaupunkt Bluebot XSmart-robotstofzuiger zijn e-mailadressen en versleutelde wachtwoorden van gebruikers eenvoudig te onderscheppen. Dit blijkt uit een experiment van de Consumentenbond.

2017

10 oktober 2017

Enquête robotstofzuiger kiezen

Waarom zou je wel of niet voor een robotstofzuiger kiezen? We legden een enquête over robotstofzuigers voor aan ons Consumentenbond Panel.

Nieuws | 5 september 2017

Nieuwe generatie robotstofzuigers wordt steeds slimmer

De nieuwste robotstofzuigers brengen op verschillende manieren de ruimte in kaart. Door middel van een app kun je op de plattegrond aangeven waar de robot wel of niet moet schoonmaken. We bekeken stofzuigers van Miele, iRobot, Neato en Bosch.

2013

Eerste indruk | 11 november 2013

iRobot Scooba 390

Naast robotstofzuigers, heeft iRobot ook een dweilrobot, de Scooba. De Scooba 390 dweilt en schrobt harde vloeren. Makkelijk dat hij dat voor je doet, maar zelf moet je toch ook nog aan de slag.

Eerste indruk | 20 februari 2013

Vileda Virobi

De Vileda Virobi heeft de vorm van een robotstofzuiger, maar zuigt geen stof op. Deze robotveger, een zwarte ring met een rood bolletje op wieltjes, veegt zelfstandig de vloer en moet het stof opvangen in een wegwerpdoekje.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in