icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Robotstofzuigers vergelijken

Laatste update van de test: 24 juni 2022

Een robot in huis die voor je stofzuigt. Ideaal, maar welke kies je dan?

  53  resultaten
  Sorteer op
  18 van de 53 producten getoond

  Robotstofzuigers getest

  We helpen je kiezen met onze test van robotstofzuigers. Natuurlijk hebben we de Roomba van iRobot in de test, maar we testen ook robotstofzuigers van onder meer Neato, Xiaomi en Aeg. Naast dat we testen hoe goed ze stof, kruimels en haren van harde vloeren en tapijt zuigen, beoordelen we de robotzuigers ook op zaken als lawaai en navigeren. Je wilt natuurlijk niet dat de robot niet onder te tafel zuigt.

  Robotstofzuiger kopen

  Voordat je een robotstofzuiger koopt, is het goed te weten of hij goed stofzuigt. Je vindt de beste robotstofzuiger bij ons door te vergelijken.

  Robotstofzuigers vergelijken

  De robotstofzuigers verschillen in hoe goed ze stofzuigen en de ruimte rond gaan. Je vergelijkt bij ons dus de robotzuigers op testresultaten. Daarnaast hebben de robotstofzuigers elk hun opties en mogelijkheden. Zo kan de ene robotstofzuiger met een app bediend worden, en de ander met een afstandsbedieding. Sommige robotstofzuigers worden geleverd met een virtuele muur waarmee je de ruimte kunt begrenzen waar de robot moet stofzuigen. Dat kan handig zijn.