icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Mobiel videobellen

Nieuws
|
Videobellen met je mobiele telefoon is vanaf nu ook mogelijk met Skype. Het populaire programma voor internettelefonie maakt het nu mogelijk om met je mobiele telefoon te communiceren met pc en MAC.

_Geen auteur   Gepubliceerd op:3 januari 2011

Skype is een populair programma voor internettelefonie. Met een webcam aan de pc kun je ook videobellen. Videotelefonie lukt ook met de nieuwe versie van de Skype-applicatie ('app') voor de iPhone, de iPad en de iPod Touch.

Deze legt ook videocontact met Skype op de pc en Mac. Een videoverbinding is gratis maar besef dat video veel dataverkeer kan genereren. Via een mobiele 3G-verbinding kan dat aardig in de papieren lopen, zeker in het buitenland.

Camera

Overigens kan alleen een tweeweg-videogesprek worden gevoerd als de mobiele apparatuur over een camera aan de voorzijde beschikt. Dat is alleen bij de iPhone 4 en de 4e generatie van de iPod Touch het geval.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.