icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis
Gebruikstips

Gebruikstips voor smartwatches

Haal meer uit je smartwatch door onze tips te lezen. Zo is het handig om de laatste updates op je smartwatch te installeren. En wat moet je doen als je een andere smartphone koopt?

Silvia Smit
Silvia Smit

Expert Elektronica


1
Update je smartwatch

Net als bij mobiele telefoons hebben smartwatches ook een besturingssysteem. Het updaten zal vaak automatisch gebeuren wanneer je de smartwatch gebruikt, want je smartphone en smartwatch zijn via bluetooth verbonden. Voor een goede werking van je slimme horloge, check je of je de laatste versie van de app hebt die de smartwatch en smartphone verbinden. Dit kun je doen door te kijken of er een recentere versie is in de App store (iOS) of  bij Google Play (Android).

Gebruikstips_updatejesmartphone

2
Nieuwe smartphone?

Heb je een nieuwe smartphone op het oog? Let er dan op of je je huidige smartwatch dan nog wel kunt gebruiken. Lees in onze vergelijker van smartwatches welk toestel en besturingssysteem je nodig hebt. In onze telefoonvergelijker vind je mobiele telefoons.

Gebruikstips_nieuwesmartphone

3
Let op je privacy!

Zet een code op je smartwatch, net als op je smartphone. Zo kunnen anderen niet je prive-berichten lezen, als je je smartwatch even afdoet. En sowieso handig als je met je smartwatch allerlei gezondheidsaspecten/ medische gegevens aan het meten bent. Daarvan wil je ook niet dat ze in verkeerde handen vallen.

smartwatch privacy
illust-dossier-probleem-community
Community

Stel je vraag!

Heb je vragen over je smartwatch? Of wil je iets weten over een specifiek type smartwatch? Praat mee op onze Community en deel je ervaringen.

We zijn de topics aan het ophalen...