icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Smartwatches vergelijken

Laatste update van de test: 18 juli 2024

Vind hier de beste smartwatch voor jou. Vergelijk tientallen smartwatches op conditie bijhouden, gebruiksgemak, smartfuncties en batterij.

Keuzehulp

103 resultaten
Weergave
Nieuw
18 van de 103 producten getoond
Toon meer producten

Smartwatches getest

We hebben smartwatches van onder meer Fitbit, Garmin, Apple en Samsung getest. Ze zijn geschikt voor Android of iOS of beide. De smartwatches testen we op smartfuncties zoals telefoontjes en op functies waarmee je je work-outs en conditie bijhoudt. Ook hebben we van alle smartwatches getest hoe makkelijk ze zijn in gebruik en hoe degelijk ze zijn. Je wilt natuurlijk dat je smartwatch niet meteen stuk gaat als je je stoot of als je valt.

Smartwatch kopen

Ga je een smartwatch kopen, dan kijk je eerst welk besturingssysteem je smartphone heeft: Android of iOS. De smartwatches hebben veel mogelijkheden. Filter de opties die jij belangrijk vindt.

Smartwatches vergelijken

De beste smatwatch vind je door te onder meer te vergelijken op gebruiksduur, gebruiksgemak, stappen tellen en hartslag meten. Je vergelijkt hier de smartwatches op testresultaten en functies. Je kunt kiezen of hij compatibel is met je iPhone of Android telefoon. Luister je graag naar muziek tijdens het sporten, dan zijn er smartwatch waar je muziek op kunt opslaan of streamen.