icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Smartwatches vergelijken

Laatste update van de test: 19 december 2022

Een smartwatch koppel je aan je telefoon om niets te missen. Vind de beste smartwatch voor jou.

93  resultaten
Sorteer op
18 van de 93 producten getoond
Toon meer producten

Smartwatches getest

We hebben smartwatches van onder meer Fitbit, Garmin, Apple en Samsung getest. Ze zijn geschikt voor Android of iOS of beide. De smartwatches testen we op smartfuncties zoals notificaties van berichten en telefoontjes en op functies waarmee je je conditie bijhoudt. Dat is handig bij het sporten. Ook hebben we van alle smartwatches getest hoe makkelijk ze zijn in gebruik en hoe degelijk. Je wilt natuurlijk dat je de smartwatch kunt gebruiken bij het fitnessen, zonder dat hij stuk gaat.

Smartwatch kopen

Ga je een smartwatch kopen, dan kijk je eerst welk besturingssysteem je smartphone heeft: Android of iOS. Je koopt een smartwatch met GPS als je ook je fiets- of hardlooproute wilt bijhouden. De smartwatches hebben veel mogelijkheden. Filter de opties die jij belangrijk vindt.

Smartwatches vergelijken

De beste smatwatch vind je door te onder meer te vergelijken op gebruiksduur, gebruiksgemak, stappen en hartslag meten. Je vergelijkt hier de smartwatches op testresultaten en functies. Je kunt kiezen of hij compatibel is met je iPhone of Android telefoon. Luister je graag naar muziek tijdens het sporten, dan zijn er smartwatch waar je muziek op kunt opslaan.