icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing Electrolux Pure F9 steelstofzuiger

Nieuws
|
Fabrikant Electrolux roept de Pure F9 steelstofzuiger terug. Een onderdeel van de stofzuiger kan mogelijk oververhit raken waardoor de stofzuiger vlam kan vatten. Electrolux vraagt klanten om direct te stoppen met het gebruik van deze stofzuiger en contact op te nemen.
Irene Joris 2023

Irene Joris   Expert Woning & HuishoudenGepubliceerd op:6 januari 2022

WAARSCHUWING Electrolux Pure F9

Serienummers

Op de website van Electrolux kun je controleren welke producten terug worden geroepen. Je controleert hiervoor het model, het productnummer en het serienummer.

Heb je een Pure F9 uit de lijst? Gebruik de stofzuiger dan niet meer en haal de stekker van het laadstation uit het stopcontact. Neem daarnaast contact op met Electrolux via 085 - 086 1931.

Heb je een Pure F9, maar komt het serienummer niet voor in de lijst? Dan kun je het product zonder gevaar gewoon blijven gebruiken.

Oververhitting

De reden van de terugroepactie is een probleem met een onderdeel van de stofzuiger, dat onder bepaalde omstandigheden oververhitting kan veroorzaken. Oververhitting wordt beschouwd als een ernstig risico. Het kan er toe leiden dat de stofzuiger vlam vat.

Lees hier de volledige veiligheidswaarschuwing van Electrolux.

 

Lees ook

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Test steelstofzuigers