! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Steelstofzuigers vergelijken

Laatste update van de test: 28 januari 2022

Een steelstofzuiger pak je er makkelijk even bij. Ze zijn meestal snoerloos, wendbaar en makkelijk voor de snelle schoonmaak tussendoor.  

Steelstofzuigers getest

Welke steelstofzuiger zuigt het beste? Dat hebben wij voor je getest. We testen regelmatig steelstofzuigers van merken als AEG, Bosch, Dyson en Philips. We kijken hoe goed ze zuigen op harde vloeren en tapijt. Niet alleen kijken we of ze kruimels en stof goed opzuigen, maar ook testen we op huisdierhaar opzuigen. Gebruik je de steelstofzuiger lange tijd achtereen, moet de accu lang mee gaan.

Lees meer

Keuzehulp

  80  resultaten
  Sorteer op
  18 van de 80 producten getoond

  Steelstofzuiger kopen

  Er zijn steelstofzuigers met kruimeldief en steelstofzuigers die je kun ombouwen tot kruimelzuiger. Koop de steelstofzuiger die bij jouw behoeftes past. Heb je bijvoorbeeld huisdieren? Of wil je een stille steelstofzuiger? Vergelijk ze hier.

  Steelstofzuigers vergelijken

  Je kunt steelstofuigers ook vergelijken op op hoe lang je kunt zuigen op 1 acculading en hoe makkelijk je de steelstofzuiger kunt opbergen. Vergelijk de steelstofzuigers niet alleen op testresultaten, maar ook op mondstukken, of de steelstofzuiger een mini-turbobostel heeft of een lampje voorop. Dat laatste is handig voor onder kasten zuigen!