icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Consument wil maximaal €150 uitgeven aan een stofzuiger

Nieuws
|
Consumenten willen maximaal €150 uitgeven voor een gewone slede-stofzuiger. Dat blijkt uit een poll die door ruim 630 consumenten is ingevuld.
Irene Joris 2023

Irene Joris   Expert stofzuigersGepubliceerd op:21 mei 2014

stofzuiger en man

Consumenten konden vanaf november vorig jaar een poll invullen op de pagina over stofzuigers. Bijna 40% gaf aan maximaal €150 te willen betalen voor een stofzuiger. Nog eens 25% noemde een maximumbedrag van €100.  

Richtprijs

Uit onze tests blijkt dat je een prima stofzuiger kunt kopen onder de €100. Van de 30 geteste stofzuigers met een richtprijs onder de €100, scoren er maarliefst 24 een voldoende. Alleen de geteste stofzuigers onder de €50 scoren onvoldoende.

Dikke voldoendes

Zo rond de €80 beginnen de stofzuigers dikke voldoendes te scoren. De Beste koop stofzuiger heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding en heeft momenteel een richtprijs van €120. Een groot verschil met de duurste stofzuigers uit de test. De prijzen van stofzuigers lopen op tot €500, maar deze rapportcijfers blijven achter op die van de Beste koop. 

Kijk voor alle Testoorelen en prijzen in de vergelijker.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.