icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Vernieuwde test stofzuigers

Nieuws
|
De nieuwe stofzuigers met energielabel worden getest volgens een nieuw testprogramma. Binnenkort zijn de eerste resultaten van deze stofzuigers in de vergelijker te vinden.
Irene Joris

Irene Joris , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 20 november 2014

Stofzuigers worden al een aantal jaar in grote getalen getest volgens eenzelfde testprogramma. De introductie van het energielabel en daardoor vernieuwde stofzuigers, was een goede aanleiding om de test onder de loep te nemen.  

Relevant testen

We testen graag zo relevant mogelijk voor de consument. Aangezien consumentengedrag en producten door de jaren heen veranderen, passen we de test zo nodig aan. Een nadeel van het aanpassen van zo'n testprogramma is dat de producten die met het oude testprogramma zijn getest, niet meer één op één vergelijkbaar zijn met de nieuw geteste producten.

Binnenkort is hier te lezen hoe de nieuwe test eruit ziet en welke aspecten veranderd zijn ten opzichte van het testprogramma wat tot nu toe gebruikt was. De resultaten van de vers geteste stofzuigers zullen dan ook volgen in de stofzuigervergelijker.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Meer nieuws

Meer nieuws