! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste alles-in-1-provider

Elke maand delen ruim 7500 consumenten de ervaringen met hun alles-in-1-provider met ons. Wij maken elk kwartaal de balans op. Welke provider komt als Beste uit de Test in het eerste kwartaal van 2021?

Machteld Velema

Machteld Velema , Expert Elektronica Bijgewerkt op:29 april 2021

Alles-in-1_Beste

Beste uit de Test

Nieuwkomer Freedom Internet DSL komt in het eerste kwartaal van 2021 als Beste uit de Test. Freedom Internet levert sinds september 2020 internet, tv en bellen via glasvezel en DSL.

Het aantal klanten dat last heeft van storingen is 15%. Dat is gelijk aan het gemiddelde aantal klachten per provider. Klanten zijn zeer tevreden over hun internetverbinding. Ze waarderen de kwaliteit van internet met een 8,2. Daarmee doet de provider het net iets beter dan XS4ALL Glasvezel en Delta Kabel.

Over televisie zijn er bovengemiddeld veel klachten (37%). De score voor de kwaliteit is een magere 5,9. Voor televisie ben je beter uit bij Delta Kabel (7,6) of XS4All Glasvezel (7,0).

Voor de beste klantenservice moet je wel bij Freedom Internet zijn (8,5). De algemene waardering is met een 9,6 ook zeer hoog. 

Testresultaten per provider

Wat zegt ons panel over jouw alles-in-1-provider? Bekijk de uitgebreide testresultaten per aanbieder.

Even geduld, producten aan het ophalen...

Dit zegt ons panel over:

Vergelijken en overstappen

Met onze Vergelijker kun je alles-in-1-providers vergelijken. Zo kies je het beste abonnement. De resultaten van het Providermonitor-onderzoek vind je daar ook in terug.

Wat is de beste provider voor jou?

Voer een geldige postcode in

Voer een geldig huisnummer in

Kies je huidige provider

Wij werken samen met Pricewise. Pricewise werkt onafhankelijk van de providers en biedt ondersteuning bij het eventuele overstappen. Wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan de veelgestelde vragen over de vergelijker.

Doe mee aan de Providermonitor

De Providermonitor is gebaseerd op ervaringen van consumenten met providers. En we zijn benieuwd naar jouw ervaring! Meld je aan en help niet alleen ons, maar ook andere consumenten. Lees meer over wat meedoen aan onze Providermonitor inhoudt.

Meld je aan voor de Providermonitor

Of je nu een minder bekende provider hebt of bij de grote jongens zit. Jouw mening is belangrijk voor ons. 

Ik doe mee

Allesin1

 

Resultaten van kwartaal 2 van 2021 publiceren we eind juli 2021. 

Lees verder