icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste alles-in-1-provider

Elke maand delen 10.000 consumenten de ervaringen met hun alles-in-1-provider met ons. Wij maken elk kwartaal de balans op. Welke provider komt als Beste uit de Test in het vierde kwartaal van 2018?

Silvia Smit

Silvia Smit , Expert Elektronica Bijgewerkt op:22 januari 2019

De-beste-alles-in-een

Beste uit de Test

KPN Glasvezel is voor de tweede opeenvolgende keer Beste uit de Test met een testoordeel van 8,1. De bestscorende providers in het vierde kwartaal zijn:

  1. KPN Glasvezel: 8,1;
  2. XS4ALL Glasvezel: 7,9;
  3. Solcon Glasvezel, XS4ALL DSL en Delta Kabel: 7,8.

KPN Glasvezel opnieuw als winnaar uit de bus

Voor de tweede keer op rij scoort KPN Glasvezel hoger dan XS4ALL. De providers blijven elkaar op de voet volgen. Maar op 7 van de 8 onderdelen scoort KPN Glasvezel beter dan de nummer 2.

KPN Glasvezel krijgt op alle kwaliteiten (internet, telefonie en televisie), de tevredenheid en de klantenservice een 7,5 of hoger en laat de andere providers achter zich. Het is daarmee de terecht Beste uit de Test. 

beste alles-in-1-provider Q4 2018

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Let op: van een aantal providers hebben we dit kwartaal geen testresultaten. Dit komt doordat te weinig klanten een oordeel hebben gegeven over deze aanbieders. Dan kunnen we geen betrouwbare uitspraken doen. 

Dit zegt ons panel over:

Testresultaten per provider

Wat zegt ons panel over jouw alles-in-1-provider? Bekijk de uitgebreide testresultaten per aanbieder.

Vergelijken en overstappen

Met onze Vergelijker kun je Alles-in-1-providers vergelijken. Zo kies je het beste abonnement. De resultaten van het ProviderMonitor-onderzoek vind je daar ook in terug.

Welke aanbieder is de beste alles-in-1-provider voor jou?

Voer een geldige postcode in

Voer een geldig huisnummer in

Wij werken samen met Pricewise. Pricewise werkt onafhankelijk van de providers en biedt ondersteuning bij het eventuele overstappen. Wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan de veelgestelde vragen over de vergelijker.

Doe mee en win een prijs

Wij verloten aan het eind van het jaar een aantal prijzen onder alle panelleden van de ProviderMonitor. Schrijf je in voor het internetpanel van de Consumentenbond en misschien win jij een prijs.

Lees ook:

Resultaten van kwartaal 1 van 2019 publiceren we eind april 2019.