icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

De beste alles-in-1-provider

Elke maand delen 10.000 consumenten de ervaringen met hun alles-in-1-provider met ons. Wij maken elk kwartaal de balans op. Welke provider komt als Beste uit de Test in het tweede kwartaal van 2019?

Ilona van der Valk

Ilona van der Valk , Expert Elektronica Bijgewerkt op:18 juli 2019

De-beste-alles-in-een

Beste uit de Test

XS4ALL Glasvezel is ook dit kwartaal de Beste uit de Test met een testoordeel van een 8,4. De bestscorende providers in het tweede kwartaal van 2019 zijn:

  1. XS4ALL Glasvezel: 8,4
  2. XS4ALL DSL: 8,2
  3. KPN Glasvezel en Delta Kabel: 8,0

XS4ALL Glasvezel opnieuw de nummer 1

XS4ALL stond vorig kwartaal al aan kop en heeft deze eerste plek weten te behouden. KPN en XS4ALL ontlopen elkaar doorgaans niet veel in onze ProviderMonitor, hoewel het verschil nu wel iets groter is. Op 7 van de 8 onderdelen scoort XS4ALL beter dan KPN en op 1 onderdeel hetzelfde.

Gezien de 3 dikke 8'en voor internet-, tv- en belkwaliteit zijn de XS4ALL-klanten meer dan tevreden over deze diensten. Dit blijkt ook wel uit het tevredenheidscijfer (8,6). De klantenservice krijgt met een 7,9 een ruime voldoende. XS4ALL is daarmee terecht de Beste uit de Test. 

beste alles-in-1-provider Q2 2019

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Let op: van een aantal providers hebben we dit kwartaal geen testresultaten. Dit komt doordat te weinig klanten een oordeel hebben gegeven. Dan kunnen wij geen betrouwbare uitspraken doen. Wij leggen hier uit waarom je een aanbieder niet kan vinden in de test.

Dit zegt ons panel over:

Testresultaten per provider

Wat zegt ons panel over jouw alles-in-1-provider? Bekijk de uitgebreide testresultaten per aanbieder.

Vergelijken en overstappen

Met onze Vergelijker kun je alles-in-1-providers vergelijken. Zo kies je het beste abonnement. De resultaten van het ProviderMonitor-onderzoek vind je daar ook in terug.

Wat is de beste provider voor jou? Stap nu over en krijg €10 terug.

Voer een geldige postcode in

Voer een geldig huisnummer in

Wij werken samen met Pricewise. Pricewise werkt onafhankelijk van de providers en biedt ondersteuning bij het eventuele overstappen. Wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan de veelgestelde vragen over de vergelijker.

Doe mee en win een prijs

Wij verloten aan het eind van het jaar een aantal prijzen onder alle panelleden van de ProviderMonitor. Schrijf je in voor het internetpanel van de Consumentenbond en misschien win jij een prijs.

Lees ook:

Resultaten van kwartaal 3 van 2019 publiceren we eind oktober 2019