icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Consumentenbond.nl
Energierekening omlaag? Doe ook mee|

Bespaar gemiddeld €265 euro’s met ons Energiecollectief. 

icoon Energiecollectief

Homecinema-sets

Het geluid uit platte tv’s komt is vaak niet geweldig. Voor beter geluid kun je een homecinema-set kopen. Je kunt kiezen uit 2.1 of 5.1 varianten. Met onze tips vind jij het ideale systeem.

Nieuw & interessant

 • Spotify-eerste-indruk
  Eerste indruk  |  24 aug.

  Spotify

  Spotify is een populaire streaming muziekdienst, waar je een ruime muziekcollectie kunt beluisteren zonder die te kopen. Voor €10 luister je zonder reclame, maar het is ook mogelijk om een gratis account te maken. Wij kijken of dit bevalt en waarom je nog zou betalen voor een abonnement.

   296 reacties
 • Deezer-hoofdafbeelding
  Eerste indruk  |  24 aug.

  Deezer

  Online muziekdienst Deezer is een directe concurrent van Spotify. Deezer heeft een aantal bijzondere functies, maar een matig gebruiksgemak. Gratis luisteren is mogelijk met reclame en een aantal beperkingen. Wij probeerden het uit en vonden Deezer het beste alternatief voor marktleider Spotify.

   126 reacties
 • Artikel homecinemaset of soundbar
  23 mei.

  Internetdiensten en netwerkaansluitingen

  Homecinema-sets met een Blu-rayspeler beschikken steeds vaker over toegang tot een internetdienst. Daarnaast kunnen ze soms ook worden aangesloten op een thuisnetwerk.

Community

Hulp nodig of vragen?

Wil je meer weten over een product? Nieuwsgierig wat de ervaringen zijn van anderen? Stel je vraag op de Community of deel zelf je kennis en ervaring.