icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Je huis verkopen

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Je huis verkopen.


2018

Nieuws | 16 juli 2018

Nieuwe voorwaarden makelaars per 1 september

De consumentenvoorwaarden voor makelaars zijn vernieuwd en verbeterd. In de voorwaarden staat in heldere en begrijpelijke taal beschreven wat een makelaar doet om een woning te verkopen, om een ander huis aan te kopen of een woningtaxatie uit te voeren.

2017

26 oktober 2017

Eindejaarstips 2018

Specifieke tips voor november en december 2018 om op een vrij eenvoudige manier belasting te besparen of toeslagen veilig te stellen.

Nieuws | 28 juli 2017

Nieuwe dienst: Verhuizen met de Consumentenbond

Consumenten die verhuizen naar een nieuwe koop- of huurwoning kunnen vanaf vandaag terecht op het 'Nieuw huis' platform van de Consumentenbond. Praktische informatie, een checklist en een e-mailservice helpen verhuizende consumenten op weg.

28 juni 2017

Huis verkopen: welke makelaar kies je?

Waar let je op bij het kiezen van een makelaar voor de verkoop van je huis? En wat is het verschil tussen een traditionele en internetmakelaar? Bepaal welke makelaar het beste bij jou past.

Nieuws | 20 juni 2017

Iedereen wil een nieuw huis

Vraag maar eens rond in je vriendenkring; het lijkt wel of iedereen is verhuisd, gaat verhuizen of wil verhuizen. Recente cijfers van het CBS bevestigen dit.

19 juni 2017

Archief Je huis verkopen

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Je huis verkopen.

19 juni 2017

Je huis verkopen

Bij de verkoop van je huis kun je een verkoopmakelaar inschakelen, of je regelt het (deels) zelf. We helpen je graag met onze tips.

1 juni 2017

Overbruggingskrediet

Wie een nieuw huis koopt voordat het oude is verkocht en niet over voldoende eigen middelen beschikt, heeft een overbruggingskrediet nodig.

30 mei 2017

Koop en verkoop huis sluiten niet aan

Een bijkomend probleem als je van de ene naar de andere koopwoning verhuist, is dat aan- en verkoop vrijwel nooit perfect op elkaar aansluiten.

25 april 2017

Peerby

Via Peerby.nl leen je spullen van mensen in de buurt of kun je zelf spullen beschikbaar stellen om uit te lenen. Duurzaam en kostenbesparend!

25 april 2017

Delen, lenen, ruilen en weggeven

Een overzicht van handige websites om spullen te delen, te lenen, te ruilen of weg te geven.

2016

19 oktober 2016

Energielabel aanvragen

Heb je besloten je huis te verkopen? Dan heb je een 'energielabel woningen' nodig. Wat is het energielabel en hoe vraag je dit aan?

2012

Nieuws | 6 juni 2012

Executieveilingen: dure bedoening, lage opbrengst

De Vereniging Eigen Huis (VEH) stelt dat woningen via een executieveiling 40% minder opbrengen door hoge notariskosten. Resultaat is een hogere restschuld voor de verkopers, waar het NHG-waarborgfonds (Nationale Hypotheek Garantie) deels voor opdraait.


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in