icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Artikelen binnen dit onderwerp

 • Stappenplan hypotheek regelen

  Het regelen van een hypotheek duurt gemiddeld 2 maanden. Begin dus op tijd met dit stappenplan. Zo vergeet je niets en voorkom je onnodige vertraging.
  13 november 2023
 • Overwaarde: eigenwoningreserve en je hypotheek

  Is bij verkoop van je huis de opbrengst hoger dan je hypotheek? Dan houd je geld over. Dat is de overwaarde, ook wel de eigenwoningreserve genoemd. Wat kun je ermee doen? En hoe zit het als je weer een nieuwe woning koopt? Wij leggen het uit.
  6 november 2023
 • Overbruggingskrediet

  Je hebt een overbruggingshypotheek nodig als je een nieuw huis koopt voordat je oude is verkocht. Waar moet je aan denken bij het afsluiten?
  6 november 2023
 • Test overbruggingshypotheken

  Heb je een overbruggingshypotheek nodig? We hebben de rente, het maximumbedrag en de voorwaarden van alle aanbieders onderling vergeleken. De verschillen zijn groot. Kijk in ons overzicht waar je de laagste rente betaalt en de gunstigste voorwaarden hebt.
  4 maart 2024
 • Verborgen gebreken huis

  Ga je een huis kopen? Bereid je goed voor en loop de woning helemaal na. Heb je schade door verborgen gebreken aan de woning? Dan kun je soms de verkoper vragen om schadevergoeding.
  15 november 2023
 • Huis kopen en verkopen: wat doe je eerst?

  Heb je een koopwoning en wil je verhuizen naar een andere koopwoning? Wil je dan eerst je oude huis verkopen? Of wacht je tot het gelukt is om een nieuwe woning te vinden?
  3 april 2024