! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste navigatie-app

Welke apps voor navigatie van Android en Apple iOS leiden je het best van A naar B? Welke apps en zijn het handigst in gebruik? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle navigatie-apps grondig te testen en met elkaar te vergelijken. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

We hebben 0 navigatie-apps getest

Laat onze test je helpen om een goede navigatie-app te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele test

  Onze onderzoekers testen elk navigatie-app uitgebreid volgens een vast testprogramma. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Bekijk hoe wij testen

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke navigatie-apps goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt gebruiken.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Wil je de test bekijken?

De eerste 7 dagen ben je gratis lid. Zeg je binnen die tijd op, dan betaal je niks.

Waarom is de test niet gratis?

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

Wij testen welke navigatie-apps je het beste door het verkeer leiden. We kijken onder andere naar de navigatiekwaliteit, het gebruiksgemak en het verbruik van data. Lees meer over hoe wij navigatiesystemen testen.

 • beste-navigatie-app-200x200-1-dataverbruik

  1. Data-verbruik

  Je halve databundel verbruiken door te navigeren naar Frankrijk is zonde. Wij checken daarom bij elke navigatie-app hoeveel mb’s onze testroute kostte. Ook bekijken we of de app werkt zónder dataverbinding,. Dat zijn vaak de apps waarvan je de kaart op de smartphone installeert.

 • beste-navigatie-app-200x200-2-overzicht

  2. Overzicht

  Als je op een ingewikkeld kruispunt af rijdt, is het fijn als je precies weet wat je moet doen. Ook als je bijvoorbeeld 2x vlak achter elkaar moet afslaan, wil je dat van tevoren weten. Lang niet alle navigatiesystemen geven je een goed overzicht van wat er gaat komen. Daarom is dit een belangrijk onderdeel van onze test, zodat je ontspannen de weg op kunt.

 • beste-navigatie-app-200x200-3-duidelijke-instructies

  3. Duidelijke instructies

  Niets zo frustrerend als een afslag missen omdat je navigatiesysteem je nét te laat heeft verteld dat je moet afslaan. Wij bekijken tijdens de test hoe duidelijk de gesproken instructies en de aanwijzingen in het scherm zijn. Ook kijken we of de instructies op het juiste moment komen. Zowel te vroeg als te laat is vervelend.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen navigatiesystemen op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van navigatiesystemen en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat het beste navigatiesysteem is. Word lid!
Bespaar 10%

Kies & Koop

5,- per maand

Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.
Meeste waarde

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.