icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bekijk de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon

VluchtClaimService

Archief Routers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Routers.


2017

Nieuws | 30 augustus 2017

8 routers vers getest

We hebben eind augustus 8 nieuwe routers getest van de merken Asus, Netgear, Sitecom, Synology en TP-Link. Er zit een nieuwe Beste Koop tussen.

Nieuws | 14 juli 2017

Ziggo Connect Box problemen mogelijk opgelost

Internetprovider Ziggo heeft een firmware-update uitgebracht die mogelijk de problemen van de Connect Box oplost.

Nieuws | 7 juli 2017

Lek in routers en wifi-modems Fritz!Box

In Fritz!Box routers en wifi-modems is een lek ontdekt. Fritz!Box wordt onder andere geleverd door XS4All.

Eerste indruk | 31 mei 2017

TP-Link Deco M5

Zorgt de TP-Link Deco M5 voor veilig wifi en een grotere draadloze dekking? De set van 3 apparaten is voorzien van de veelbelovende mesh-technologie. Wij probeerden een set uit!

Eerste indruk | 8 mei 2017

Anonabox

Surf anoniem op internet zonder lastige instellingen en terugkerende kosten.

14 april 2017

Router kiezen: waar let je op?

Je router is het hart van je thuisnetwerk. De belangrijkste taak: Overal in huis draadloos internet. Vergelijkbaar met je hart, zo lang alles goed werkt, denk je er weinig aan. Heb je toch wifi-problemen dan is je router mogelijk aan vervanging toe. Volg dan ons advies op deze pagina of bezoek onze routervergelijker.

21 maart 2017

Contactgegevens providers

Heb jij vragen over je vaste internetverbinding of wifi-modem? Neem dan contact op met de supportafdeling van jouw provider. Wij hebben alle contactgegevens op een rijtje gezet.

Eerste indruk | 16 februari 2017

Linksys Velop

De nieuwe Linksys Velop met veelbelovende meshtechnologie heeft de slogan 'simply stronger, better wifi'. Maakt Linksys dat waar? Wij probeerden een set van 3 stuks uit.

2016

Nieuws | 12 december 2016

Nieuw lek in Netgear-routers

Door een nieuw lek in sommige Netgear-routers is het voor een kwaadwillende mogelijk om op afstand code in te voeren, die vervolgens wordt uitgevoerd door de router. Netgear erkent het probleem en heeft voor een definitieve oplossing.

Nieuws | 21 november 2016

Opvallende resultaten

In november hebben we 5 routers en 3 wifi-modems getest en toegevoegd aan ons dossier routers. De kwaliteit van de geteste modellen ligt ver uit elkaar, de beste wifi-modem kreeg een 7,8. Nooit eerder deed een wifi-modem het zo goed.

18 november 2016

Problemen na het kopen van een router online

Deze tips en voorbeeldbrieven helpen je op weg bij klachten na een aankoop via internet of aan de deur.

18 november 2016

Levertijd van router

Als je iets hebt gekocht en je hebt een levertijd afgesproken, moet de leverancier zich aan deze afspraak houden. Weet wat zijn plichten en jouw rechten zijn als de levertijd wordt overschreden.

18 november 2016

Je rechten als je een router online koopt

Als je een aankoop via internet of telefonisch (koop op afstand) hebt gedaan, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Als je spijt krijgt van je aankoop kun je die binnen deze termijn zonder opgaaf van reden ongedaan maken.

18 november 2016

Garantie op router zonder kassabon

Een kassabon is niet altijd nodig. Je moet wel kunnen bewijzen dat je het product in de betreffende winkel hebt gekocht, bijvoorbeeld door een bankafschrift of door een verklaring van een winkelmedewerker.

2 november 2016

Modemrouter van je provider getest

In november 2016 hebben wij opnieuw wifi-modems getest van verschillende providers. Bekijk welk wifi-modem het beste wordt beoordeeld.

Nieuws | 8 augustus 2016

5 GHz wifi voor alle nieuwe Ziggo-klanten

Ziggo belooft vanaf 1 september aan nieuwe abonnees alleen nog dual-band wifi-modems te sturen. Deze wifi-zenders werken niet op 1, maar op 2 frequenties. Daardoor heb je minder last van storende wifi-netwerken van de buren.

28 juli 2016

Woordenboek

Als het om wifi gaat zijn er veel begrippen die niet voor iedereen even duidelijk zijn. Daarom zet de Consumentenbond ze op een rij zodat iedereen ze begrijpt.

Nieuws | 15 juli 2016

Juli 2016: 8 routers vers getest

We hebben in juli 2016 weer 8 versgeteste routers toegevoegd aan de routervergelijker. De prijzen variëren tussen de €70 en €450.

Nieuws | 1 juli 2016

Lek in Netgear-routers legt wachtwoord bloot

Een groot aantal bekende Netgear-routers is lek waardoor een kwaadwillende het beheerwachtwoord kan inzien. Geldt dat ook voor jouw router? Bekijk wat je kunt doen.

17 mei 2016

Contactgegevens routermerken

Heb jij problemen met je router? Neem dan contact op met de supportafdeling van jouw routermerk en stel je vraag.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in