icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste goedkope tablets - zomer 2019

Test
|
Een goede tablet hoeft niet duur te zijn. Met de beste goedkope tablets kun je comfortabel internetten, lezen en video's streamen. Bekijk onze keuze van de beste 4 tablets tot €250.

Elvin Dujardin , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 1 juli 2019

tablet-sfeerbeeld-trein

3 highlights uit de test

 1. 1
  Aanraders van €190 tot €250

  We hebben een selectie samengesteld van 4 tablets tot €250, waarvan de goedkoopste €190 kost. Voor minder dan dat hebben we geen aanraders gevonden. De duurste is een slag beter dan de rest en biedt het meeste waar voor zijn geld. Maar allemaal zijn ze prima geschikt voor dagelijks gebruik.

 2. 2
  Op sommige punten net zo goed als luxe tablets

  De beste goedkope tablets van nu zijn op sommige punten net zo goed als veel luxere tablets. Ze zijn een stuk beter en hebben meestal ook een mooier en vooral scherper display. Ook zijn ze sneller dan voorheen.

 3. 3
  Betere wifi en meer opslag

  Er zijn steeds meer goedkope tablets met 32 GB-opslag in plaats van een krappe 16 GB. Dat is in de praktijk een groot verschil. Ook de wifi-ontvangst is bij goedkope tablets over het algemeen verbeterd. Dat betekent dat websites en streaming video's sneller laden.

Conclusie

Goedkoop is natuurlijk een relatief begrip. Wat voor de een goedkoop is, kan voor de ander te duur zijn. Ook de de wensen en redenen spelen een rol om voor een bepaalde tablet te kiezen. 

We stelden een selectie samen van 4 tablets tot €250. De goedkoopste is €190. Voor minder dan dat hebben we geen aanraders gevonden. De duurste is een slag beter dan de rest en biedt het meeste waar voor zijn geld, maar allemaal zijn ze prima geschikt voor dagelijks gebruik.

Benieuwd naar de resultaten?

Word lid en krijg direct toegang tot alle resultaten van onze experts.

Word lid

Al lid? Log dan in

Arrow_Blue

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.