icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste grote tablet

Welke grote tablet (meestal 9 of 10 inch) werkt snel, handig en heeft een goede schermkwaliteit en accu? Door zelf alle tablets grondig te testen, hebben wij het voor je uitgezocht. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben 0 grote tablets (groter dan 8 inch) voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede tablet te kopen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke tablet uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke grote tablets goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

We testen tablets met een scherm van 9 inch en groter op gebruiksgemak, beeldkwaliteit, snelheid, accu, functies, mogelijkheden en bruikbaarheid in de praktijk. Lees meer over hoe wij tablets testen.

 • Grote tablets highlight 1 - makkelijk in gebruik

  1. Makkelijk in gebruik

  Even snel iets met je tablet opzoeken, daar is hij voor bedoeld. Dat moet een tablet natuurlijk wél kunnen. En niet dat je door een slecht aanraakscherm steeds het verkeerde aantikt. We beoordelen ook de bediening, hoe comfortabel een tablet in de hand en op schoot ligt,. Verder kijken we naar het installatiegemak.

 • Grote tablets highlight 2 - snelheid

  2. Snelheid

  Hoe lang duurt het voordat een website of een app op je tablet geladen is? Kun je überhaupt meer dan 2 websites op je tablet openen voordat hij niet meer vooruit te branden is? Veel tablets blijken langzaam in gebruik. Gelukkig zijn er ook goede tablets en dat zijn niet altijd de duurste.

 • Grote tablets highlight 3 - goede wifi

  3. Goede wifi

  Een trage wifiverbinding op een tablet merk je meteen. Een internetpagina laadt niet of een serie op Netflix hapert constant. Een goede wifi-adapter is een voorwaarde voor een snelle en stabiele verbinding. Een tablet met een verouderde adapter die een bepaalde minimumsnelheid niet haalt, krijgt strafpunten.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen tablets op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van tablets en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste tablet is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde

  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.