icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Schrijf je in voor de Verhuiscoach

Er moet veel geregeld worden voordat je kunt verhuizen. Van een hypotheek, verzekeringen tot verhuisdozen. Hoe regel je alles en waar let je op? Met de gratis e-mailreeks 'de Verhuiscoach' helpen we je met de juiste informatie stap voor stap op weg.
Else Meijer
Else Meijer

Expert Woning & Huishouden


Kader VerhuiscoachBeantwoord de volgende vragen en ontvang de gratis e-mailreeks 'de Verhuiscoach'.

 

Nieuw & interessant

 • even-voorstellen

  Videoreeks: nieuw huis, nieuw avontuur

  Adil en Laura kochten hun eerste huis. Bij een nieuw huis moet er veel geregeld worden. Speciaal voor een videoreeks volgen wij hen in alle stappen. Van het afsluiten van de hypotheek, het regelen van verzekeringen tot de verhuizing. Kijk je mee?

 • opslag-units
  27 nov.

  Je inboedel opslaan

  Ga je verhuizen of verbouwen en heb je tijdelijk ruimtegebrek, dan kun je je spullen tijdelijk elders opslaan. Welke mogelijkheden zijn er en waar moet je op letten?
 • demeubeltaxi
  Eerste indruk  |  1 nov.

  De Meubeltaxi

  Betaal je liever niet teveel voor een verhuisbedrijf, maar heb je te veel of te zware spullen om zelf te verhuizen? De Meubeltaxi biedt een tussenoplossing. Hoe werkt deze dienst?
 • overzicht - praktisch regelen

  Praktisch regelen verhuizing

  Een verhuizing gaat standaard gepaard met veel plannen en afvinklijstjes. Naast de ultieme verhuischecklist helpen we je graag met praktische tips en aandachtspunten om je verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te te laten verlopen.