icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Schrijf je in voor de Verhuiscoach

Er moet veel geregeld worden voordat je kunt verhuizen. Van een hypotheek, verzekeringen tot verhuisdozen. Hoe regel je alles en waar let je op? Met de gratis e-mailreeks 'de Verhuiscoach' helpen we je met de juiste informatie stap voor stap op weg.
Else Meijer
Else Meijer

Expert Woning & Huishouden


Kader VerhuiscoachBeantwoord de volgende vragen en ontvang de gratis e-mailreeks 'de Verhuiscoach'.

 

Nieuw & interessant

 • demeubeltaxi
  Eerste indruk  |  6 okt.

  De Meubeltaxi

  Betaal je liever niet teveel voor een verhuisbedrijf, maar heb je te veel of te zware spullen om zelf te verhuizen? De Meubeltaxi biedt een tussenoplossing. Hoe werkt deze dienst?
 • hypotheek-tot-verhuisdoos
  Nieuws  |  24 aug.

  Flinke prijsverschillen tussen verhuisbedrijven

  Een praktijkproef van de Consumentenbond laat zien dat de prijs van een verhuizing uiteen kan lopen van €337 tot €2313. Consumenten krijgen het advies om prijzen en voorwaarden van verhuisbedrijven goed met elkaar te vergelijken.
 • post bezorgen
  26 jun.

  Verhuisservice PostNL

  Wie verhuist heeft een hoop te regelen. Onder andere adreswijzigingen. Dan is het gemakkelijk als je post nog een tijdje wordt doorgestuurd. Hoe werkt deze service van PostNL en wat kost het?
 • overzicht - praktisch regelen

  Praktisch regelen verhuizing

  Een verhuizing gaat standaard gepaard met veel plannen en afvinklijstjes. Naast de ultieme verhuischecklist helpen we je graag met praktische tips en aandachtspunten om je verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te te laten verlopen.