icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

Beste beveiligingscamera voor binnen, door ons getest

Wat is de beste beveiligingscamera voor gebruik binnenshuis? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf camera's grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

Laat onze test je helpen om een goede binnencamera's te kiezen

  Wij zijn er bijna..

  Wil je de test bekijken?

  De eerste 7 dagen ben je gratis lid. Zeg je binnen die tijd op, dan betaal je niks. Daarna betaal je €7,50 per maand (maandelijks opzegbaar).

  Waarom is de test niet gratis?
  Wat krijg ik als ik lid word?

  Al lid? Log in en bekijk de test

  3 highlights uit de test

  We hebben in juli 2018 een aantal indoor beveiligingscamera’s getest die via een app in contact staan met je smartphone. Lees meer over hoe wij beveiligingscamera’s testen.

  • beveiligingscamera-200x200-2-beweging-en-beeld

   1. Beeldopslag

   Als je camera beweging detecteert wil je snel kunnen zien of er echt wat aan de hand is. Is er paniek, dan wil je de beelden in de best mogelijke kwaliteit bewaren voor de politie. Er zijn camera’s met prima beeld, maar voor het opslaan van de beelden moet je soms extra kosten maken.

  • beveiligingscamera-200x200-1-gebruiksgemak

   2. Gebruiksgemak

   In onze test zien we soms dat het gebruiksgemak van beveiligingscamera's kan tegenvallen. Sommige apps en websites blijken in praktijk niet echt handig te zijn. Dat merk je bijvoorbeeld als je een opname niet makkelijk terug kunt vinden en/of downloaden om te versturen naar de politie.

  • beveiligingscamera-200x200-3-veiligheid

   3. Aandacht voor veiligheid

   Je wilt zelf kunnen zien of alles in orde is thuis, maar niet dat vreemden ook kunnen meekijken bij jou in huis. Je wachtwoord is je belangrijkste beveiliging. We zochten uit hoeveel aandacht elk product heeft voor veiligheid. Zo ontdekten we dat een aantal producten op afstand uitgeschakeld kunnen worden door ze te bestoken met dataverkeer.

  Nieuwsgierig naar de verschillen tussen beveiligingscamera’s op deze en nog veel meer punten? Als je lid bent, kun je de volledige test bekijken.

  Toegang tot de test beveiligingscamera's

  En onbeperkt toegang tot alle andere tests.

  • Lidmaatschap
   Doemee-lidmaatschap

   Word lid
   De eerste 7 dagen zijn gratis. Daarna betaal je €7,50 per maand. Je kunt op elk moment opzeggen.
   • Toegang tot alle online testresultaten
   • 11 x per jaar Consumentengids thuis én op je tablet
   • Hulp bij kwesties over aankoop, garantie en voorwaarden
   • Korting op boeken, e-books en Huisbaasje

  Al lid? Log in en bekijk de test

  Sandra-Molenaar

  Sandra Molenaar

  Directeur Consumentenbond

  Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

   

  Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je aan bij de Consumentenbond en word ook lid.