! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beveiligingscamera's vergelijken

Laatste update van de test: 13 juli 2021

Zorg voor een veiliger gevoel met een beveiligingscamera voor buiten of binnen. Of met een deurbel met camera die je met een app op je smartphone op afstand kunt bedienen.

Beveiligingscamera's getest.

Koop je een draadloze beveiligingscamera met accu of 1 met netvoeding en een netwerkkabel? Wil je beelden lokaal opslaan of in de cloud met een betaald abonnement? Er zijn veel dingen om aan te denken bij het kopen van een bewakingscamera, of je die nu koopt om je huisdier in de gaten te houden of om je eigendommen te beschermen. We helpen je de keuze makkelijker te maken.

Een beveiligingscamera of IP-camera moet wel veilig zijn. Je wilt niet dat anderen de beelden ook zien. Daarom testen we beveiligingscamera's naast gebruiksgemak, beeldkwaliteit en bewegingsdetectie ook op aandacht voor veiligheid en privacy.

In onze test hebben we beveligingscamera's van onder andere Foscam, Ring, Nest, Ezviz en Arlo.

Lees meer
58  resultaten
Sorteer op
18 van de 58 producten getoond

Beveiligingscamera kopen

Beveiligingscamera's voor je huis koop je in een set, of een enkele los. Vaak kun je de beelden van de camera opslaan, zodat je ze als bewijsmateriaal kunt gebruiken. De beste beveiligingscamera is niet goedkoop, maar je hebt al wel een goede binnencamera voor minder dan €100. Goede buitencamera's zijn een stuk duurder.

Beveiligingscamera's vergelijken

Om de beste beveiligingscamera te kopen, vergelijk je ze bij ons op prijs en kwaliteit. Vergelijk ook op opties voor opslag van de beelden, beeldhoek en extra opties als instelbaarheid, microfoon en speaker. Kijk of de beveiligingscamera nachtvisie heeft, zodat je ook in het donker goede beelden hebt.