icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste boormachine

We testen verschillende accuschroefboormachines op schroef-, boor- en accuprestaties, gebruiksgemak, degelijkheid, veelzijdigheid en veiligheid. De Beste uit de Test scoort een 7,7, maar is ook erg duur. De Beste Koop is veel goedkoper en scoort een 6,7. Maar er zijn ook meer dan genoeg boormachines die een onvoldoende scoren, omdat ze onze degelijkheid/levensduurtest niet doorstaan, of omdat ze niet voldoen aan de veiligheidsnormen.

Bart Lucassen
Bart Lucassen

Expert Woning & Huishouden


De best geteste boormachine

Lees alles over de geteste boormachines, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang. 

Bekijk de testresultaten
 • BesteDetail-Boormachines-kleur

  Beste uit de Test

  Vanaf € 271,99

  Testoordeel 7,7

  0 reviews

 • BesteDetail-Boormachines-kleur

  Beste Koop

  Richtprijs € 99,-

  Testoordeel 6,7

  0 reviews

De beste accuboormachine kopen

Wat is de beste accuboormachine? Wij hebben machines van onder meer Bosch, Gamma, Makita, Metabo en Skil uitgebreid en onafhankelijk getest.

De accuboormachines zijn getest op schroef- en boorprestaties, accuprestaties, gebruiksgemak, degelijkheid, veelzijdigheid en veiligheid. We vonden grote verschillen in prijs én prestaties. Vergelijk direct de accuboormachines en bekijk welke het beste scoren.

Top 3 aandachtspunten uit de accuboormachinetest:

 • Prijs: de prijzen lopen uiteen van €90 tot €230.

 • Schroeven: gaat de meeste machines goed af. Boren doen er maar 6 voldoende.

 • Accuprestaties: deze verschillen flink. De laadtijd van de snelste machine is 20x sneller dan de langzaamste!

Beste accuboormachine

Eén accuboormachine krijgt het predicaat ‘Beste uit de Test’. Helaas zijn er ook accuboormachines die lager dan een 5,5 scoren. Direct de beste accuboormachine kiezen? Bekijk de testresultaten.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden.

Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen!

Boormachines-Bestepromo