icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Combimagnetrons en combi-ovens vergelijken

Laatste update van de test: 4 december 2023

We helpen je de beste combimagnetron kiezen.

  87  resultaten
  Weergave
  Nieuw
  Sorteer op
  18 van de 87 producten getoond
  Toon meer producten

  Magnetrons getest 

  De magnetrons die we testen hebben ook een ovenfunctie, of het zijn bakovens met magnetronfunctie. Die worden dus combimagnetron of magnetron oven combi genoemd. We letten op prestaties, veiligheid en gebruiksgemak van combimagnetrons. We testen uiteraard vooral hoe de apparaten ontdooien, opwarmen, grillen en bakken, maar ook hoe heet de deur bijvoorbeeld wordt. Zoek je een inbouw-magnetron of een vrijstaande magnetron? Beide soorten zitten in de test. En we testen magnetrons van onder andere Whirlpool, Samsung, Bosch, Ikea en Sharp.

  Magnetron kopen

  De goedkoopste magnetron is niet altijd de beste. Welke koop je dan? Kies een combimagnetron die bij je keuken en je budget past. Een magnetron met oven heeft vaak ook een grill en soms een stoomfunctie. Als je de combimagnetrons vergelijkt, vind je de beste voor jou.

  Magnetrons vergelijken

  Je kunt de combimagnetrons vergelijken op hoe ze scoren in de test, maar ook op functies, inhoud en afmetingen. Voor inbouwmagnetrons is het belangrijk dat je weet hoe hoog en breed hij mag zijn. En heb je grote ovenschalen, dan is het handig dat de magnetron veel ruimte heeft en dat je eventueel het draaiplateau uit de magnetron kan halen of kan uitschakelen. Vergelijk dus op de punten die jij belangrijk vindt aan een magnetron en vind de beste koop voor jou.