! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste inductiekookplaat 60 cm breed

Welke 60 cm brede inductiekookplaat past het beste in jouw keuken? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle inductiekookplaten grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben 0 inductiekookplaten van 60 cm breed voor je getest

Wij hebben 24 inductiekookplaten getest met een breedte van 60 cm. Hierbij letten we op de prestaties, het gebruiksgemak bij het inductiekoken en natuurlijk op het energiegebruik. Lees meer over hoe wij inductiekookplaten testen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elk product uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Bekijk hoe wij testen

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in 1 oogopslag welke inductiekookplaten goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Wil je de test bekijken?

De eerste 7 dagen ben je gratis lid. Zeg je binnen die tijd op, dan betaal je niks.

Waarom is de test niet gratis?

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

Wij hebben 24 inductiekookplaten getest met een breedte van ca. 60 cm. Hierbij letten we op de prestaties, gebruiksgemak, veiligheid en energiegebruik.

 • Keuken1

  Genoeg ruimte?

  Passen al je pannen wel op de kookplaat? Wij zoeken uit bij welke inductiekookplaten je genoeg ruimte hebt en bij welke het juist dringen is. Bij enkele kookplaten is het gewoon niet lekker koken.

 • Bediening1

  Fijne bediening

  Een inductiekookplaat die langzaam reageert op jouw aanraking is irritant. Wij testen hoe goed en hoe snel de bediening reageert en of deze prettig is in gebruik.

 • Keuken3

  Energieverbruik

  Koken op inductie is al veel zuiniger dan gas. Wij testen ook nog eens welke inductiekookplaten het allerzuinigst zijn. Verschil is er zeker.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen inductiekookplaten op deze en nog veel meer punten? Word dan nu lid (eerste 7 dagen gratis). Je hebt direct toegang tot de testresultaten van inductiekookplaten en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste inductiekookplaat is. Word lid!
Bespaar 10%

Kies & Koop

5,- per maand

Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.
Meeste waarde

Volledig & Vertrouwd

9,- per maand

Profiteer van al onze diensten en voordelen. Ga voor Volledig & Vertrouwd.

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.