icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste inbouw-inductiekookplaat 70 cm breed

Op welke inbouw-inductiekookplaat van 70 cm breed kook je het beste? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle inductiekookplaten grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben inductiekookplaten van 70 cm breed voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede inductiekookplaat te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elk product uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in 1 oogopslag welke inbouw-inductiekookplaten goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

We testen inbouw-inductiekookplaten met een breedte van ongeveer 70 cm. We kijken hoe goed je erop kunt koken en letten op gebruiksgemak, energiegebruik, geluid en veiligheid. Welke is de Beste uit de Test en welke de Beste Koop?

 • Inductie_koekenpan

  Krachtpatser

  Is de inductieplaat zo'n krachtpatser dat hij genoeg power heeft voor een kookplaat vol potten en pannen? Wij testen of je zonder problemen alle kookzones tegelijk kunt gebruiken. Sommige modellen krijgen dat niet voor elkaar.

 • inductiekookplaten-bediening

  Veiligheid

  Op een inductiekookplaat zou het alleen heet moeten worden in en onder de pan. Wij meten hoe ver de temperatuur oploopt. Bijvoorbeeld op het bedieningspaneel en de rand van de kookplaat. Bij sommige kookplaten loop je nog best een grote kans op verbrande vingers.

 • Inductiekookplaat meer kookzones 1200x800

  Lekker snel

  Even snel een grote pan water aan de kook brengen. Op een inductiekookplaat zou dat geen probleem moeten zijn. Maar klopt dat wel? Wij testen hoe snel de grootste en de kleinste kookzone zijn. Bij sommige kookplaten kun je maar beter geen haast hebben.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen inductiekookplaten op deze en nog veel meer punten? Word dan nu lid (eerste 7 dagen gratis). Je hebt direct toegang tot de testresultaten van inductiekookplaten en alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden