icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Professioneel getest!

De beste inductiekookplaat met afzuiging voor jou, door ons getest

Welke inbouw-inductiekookplaat met afzuiging in de kookplaat past het beste bij jou én je keuken? Wij hebben voor je uitgezocht wat de beste inductiekookplaat met afzuigkap is. Door zelf alle inductiekookplaten grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben inductiekookplaten met afzuiging voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede inductiekookplaat te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elk product uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in 1 oogopslag welke inductiekookplaten goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

3 highlights uit de test

We testen inbouw-inductiekookplaten met afzuiging in de kookplaat. Hierbij letten we op hoe goed je erop kunt koken, gebruiksgemak, schoonmaken, hoe goed de afzuiging werkt en nog veel meer.

 • Keuken 4 200x200

  Afzuiging

  Bij een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging wil je natuurlijk weten of hij net zo goed afzuigt als een traditionele afzuigkap. Wij zoeken het voor je uit. 

 • Keuken 1 200x200

  Genoeg ruimte?

  Bij een kookplaat met afzuiging zit er een rooster voor het afzuigen van de kookdampen. Daardoor heb je ondanks de breedte van de plaat al snel wat minder ruimte. Bij sommige modellen zelfs zoveel minder ruimte dat het niet prettig koken is met meerder pannen.

 • Schoonmaken 1 200x200

  Schoonmaken

  Het fijne aan koken op inductie is het gemak van het schoonmaken. Maar hoe zit dat met een kookplaat met afzuiging? Wij geven een cijfer voor het schoonmaakgemak. 

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen inductiekookplaten op deze en nog veel meer punten? En benieuwd naar wat de best geteste is? Word dan nu lid (eerste 7 dagen gratis). Je hebt direct toegang tot de testresultaten van inductiekookplaten en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste inductiekookplaat is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde

  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.