icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste inductiekookplaat met afzuiging voor jou, door ons getest

Welke inbouw-inductiekookplaat met afzuiging in de kookplaat past het beste bij jou en je keuken? We hebben voor je uitgezocht wat de beste inductiekookplaat met afzuiging is. Door zelf alle inductiekookplaten grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben inductiekookplaten met afzuiging voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede inductiekookplaat te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elk product uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in 1 oogopslag welke inbouw-inductiekookplaten goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

We testen inbouw-inductiekookplaten met afzuiging in de kookplaat. Hierbij letten we op een aantal zaken. Hoe goed en makkelijk je op de kookplaat kunt koken. Hoe goed de afzuiging werkt. Hoe makkelijk je de kookplaat en de afzuiging kunt schoonhouden. En nog veel meer.

 • Keuken 4 200x200

  Afzuiging

  Bij een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging wil je natuurlijk weten of hij net zo goed afzuigt als een traditionele afzuigkap. Wij zoeken het voor je uit. 

 • Keuken 1 200x200

  Genoeg ruimte?

  Bij een kookplaat met afzuiging zit er een rooster voor het afzuigen van de kookdampen. Daardoor heb je ondanks de breedte van de plaat al snel wat minder ruimte. Bij sommige modellen zelfs zoveel minder ruimte dat het niet prettig koken is met meerder pannen.

 • Schoonmaken 1 200x200

  Schoonmaken

  Het fijne aan koken op inductie is het gemak van het schoonmaken. Maar hoe zit dat met een kookplaat met afzuiging? Wij geven een cijfer voor het schoonmaakgemak. 

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen inductiekookplaten op deze en nog veel meer punten? En ben je benieuwd wat de beste kookplaat is? Word dan nu lid (eerste 7 dagen gratis). Je hebt direct toegang tot de testresultaten van inductiekookplaten en alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden