icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste inbouw-inductiekookplaat 90 cm breed

Op welke inbouw-inductiekookplaat van 90 cm breed kook je het beste? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle inductiekookplaten grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben inductiekookplaten van 90 cm breed voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede inductiekookplaat te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elk product uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in 1 oogopslag welke inbouw-inductiekookplaten goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

We testen inbouw-inductiekookplaten met een breedte van ongeveer 90 cm. We kijken hoe goed je erop kunt koken en letten op gebruiksgemak, energiegebruik, geluid en veiligheid. Welke is de Beste uit de Test en welke de Beste Koop?

 • Keuken 4 200x200

  Full power

  Genoeg kracht in de plaat om te bakken, koken en frituren tegelijk? Wij kijken of een kookplaat het laat afweten als je veel van hem vraagt. Er zijn modellen die maar net slagen voor onze test.

 • Flexzoneplaat 200x200

  Fexibel koken

  Een kookzone die zich aanpast aan een grotere pan doordat hij meerdere zones met elkaar verbindt is ideaal. We testen hoe flexibel deze kookzones echt zijn. Bij sommige flexzones is de warmteverdeling echt heel slecht.

 • Schoonmaken 1 200x200

  Schoonmaken

  Inductiekookplaten zijn makkelijk schoon te maken. Zeker in vergelijking met een gasstel. Maar bij sommige kookplaten zit er toch een randje om de glasplaat waar vuil makkelijk in blijft hangen. We laten zien welke kookplaten je makkelijk schoonmaakt.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen inductiekookplaten op deze en nog veel meer punten? Word dan nu lid (eerste 7 dagen gratis). Je hebt direct toegang tot de testresultaten van inductiekookplaten en alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden