icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis

icoon nieuw huis

Energie

Slimme apparaten voor verwarming en verlichting, die ook nog energie besparen.
Artikel_slimmethermostatengebruiksmanagers

Slimme meters

Al vanaf 2015 wordt de slimme meter grootschalig ingevoerd: alle Nederlandse huishoudens krijgen er een aangeboden. Met een slimme meter hoef je de meterstanden niet zelf door te geven. Wat zijn de voordelen? En kun je zo'n meter ook dom houden?

Lees meer over slimme meters

Slimme thermostaten

Een slimme thermostaat moet een aantal taken van je overnemen. Zo vergeet je nooit meer om 's avonds de verwarming uit te zetten. En je bespaart energie. Althans, dat zegt de fabrikant. Is het ook echt waar?

Lees meer over slimme thermostaten

Slimme verlichting

Slimme verlichting kun je op afstand in- en uitschakelen. Met de Philips Hue lampen heb je keuze uit allerlei 'lichtrecepten' en met de Ikea Trådfri-serie gaan de lampen pas aan als je de kamer binnenkomt.

Lees meer over slimme verlichting

Nieuw & interessant

 • somfy-one-ip-camera-eerste-indruk
  Eerste indruk  |  26 jul.

  Somfy One

  De Somfy One is een ip-camera die behoorlijk wat lawaai kan produceren als er beweging wordt gedetecteerd. Hoe werkt het en welke accessoires heb je nodig?
 • Ikea-CB
  Eerste indruk  |  7 apr.

  Ikea Trådfri

  Ikea introduceert in april de Trådfri-serie; een 'smart lighting collectie' waarmee je ledlampen draadloos op afstand kunt bedienen. Dit kan bijvoorbeeld met een losse dimmer en via een app op je smartphone.
    4 reacties
 • Eerste indruk wasmachine app
  Eerste indruk  |  27 mrt.

  Home Connect app

  Met de Home Connect-app van BSH kun je verschillende modellen wasmachines van Bosch en Siemens met je smartphone bedienen. Hoe eenvoudig werkt het?
 • Eerste-indruk-energie-homewizardpakket
  Eerste indruk  |  23 jan.

  HomeWizard pakket

  Inmiddels bekend van tv commercials is HomeWizard, het Nederlandse bedrijf voor huisautomatisering. Het HomeWizard-kastje kan communiceren met bestaande draadloze apparatuur van onder meer KlikAanKlikUit, Foscam en Elro. Met de website, iOS of Android-app bedien je die apparaten op één plek.
    25 reacties