icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Je huis slim beveiligen: hiermee doe je dat

Camera’s in en om het huis, babyfoons en slimme deurbellen kunnen je een veilig gevoel geven. Maar welke zijn het beste? Wij testen ze.
Dennis Pronk_S

Dennis Pronk , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 30 juni 2022

Meer veiligheid

Slimme deurbelSlimme deurbel 

Wil je weten wie er voor je deur staat? Een slimme deurbel heeft een camera en een microfoon. Via een app zie je wie er aanbelt en praat je met de bezoeker. Het camerabeeld kan worden opgeslagen. 

De beeld- en geluidskwaliteit van slimme deurbellen loopt flink uiteen. Dat blijkt uit onze test deurbellen met camera.

Slimme beveiligingscameraSlimme beveiligingscamera

Volgen wat er gebeurt in en om de woning? Installeer een beveiligingscamera voor binnen of buiten.

Je krijgt alerts op je telefoon van waargenomen bewegingen of geluiden. Beveiligingscamera’s die je waarschuwen vormen een laagdrempelig alternatief voor een alarmsysteem. De camera bewaart beelden van bezoekers automatisch.

De mogelijkheden en de prestaties van de geteste beveiligingscamera’s verschillen aanzienlijk!

Slimme babyfoonSlimme babyfoon

Wil je van een afstand je slapende baby in de gaten houden, dan is een babyfoon ideaal. Er zijn slimme varianten met wifiverbinding, maar ook eenvoudige die alleen geluid doorgeven.

Bekijk onze test babyfoons.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Nieuw & interessant

 • action-tuinspot1
  Eerste indruk | 1 jul.

  Zwakstroom tuinlampen Action

  De nieuwe tuinlampen van Action zijn spotgoedkoop. Ze werken met 24 Volt zwakstroom zodat je geen gevaarlijke kortsluiting kunt krijgen bij het tuinieren. Ze zijn bovendien smart. Zijn er ook nadelen?
 • Hoofdbeeld Askvader
  Eerste indruk | 25 apr.

  Ikea stopcontactsysteem

  Ikea verkoopt een nieuw modulair stopcontactsysteem: Åskväder. In combinatie met de los verkrijgbare aan/uit-knop zijn verbonden apparaten eenvoudig schakelbaar via een fysieke knop en draadloze afstandsbediening. Het stoomsysteem is ook ‘smart’ te maken als je ook de verbindingshub van Ikea hebt.
 • smart home openingsbeeld2
  3 mrt.

  Onvoldoende informatie over updates

  Koop je een slim apparaat, dan wil je die een aantal jaar veilig en optimaal kunnen gebruiken. Het is daarom belangrijk om je apparaat te updaten. Wij onderzochten of fabrikanten hier duidelijk over zijn op hun website.
 • openings-afbeelding_apple-homekit-cloud-plus
  3 nov.

  Apple HomeKit Secure Video

  Met het iCloud+ abonnement van €1 per maand kun je tot 50 GB aan gegevens van je Apple-apparaten in de cloud bewaren. En sinds kort ook beelden uit een beveiligingscamera.