icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief beveiligingscamera's

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Beveiligingscamera's.


2018

28 september 2018

Soorten beveiligingscamera's

IP-camera's, Pan-Tilt-Zoom-camera's... Wat is dat allemaal? We geven een korte opsomming van de verschillende soorten beveiligingscamera's.

31 juli 2018

Beveiligingscamera's en privacy

Een beveiligingscamera plaatsen wordt steeds makkelijker, maar hoe zit het eigenlijk met privacy? Wat mag je wel en niet in beeld brengen? En nog belangrijker: mag je de beelden opslaan?

Eerste indruk | 24 juli 2018

Amazon Ring Pro en Nest Hello

Amazon en Nest introduceren videodeurbellen. Via een app zie je wie er aanbelt, ook als je niet thuis bent. Handig, maar wel prijzig.

Eerste indruk | 24 juli 2018

Interpolis Thuiswacht

Interpolis en Toon introduceren Thuiswacht: een abonnement op een beveiligingssysteem voor €14,95 per maand. Het systeem lijkt verdacht veel op dat van Somfy, dat wij vorig jaar uitprobeerden.

Nieuws | 17 juli 2018

Test beveiligingscamera's juli 2018

We hebben 6 ip-beveiligingscamera's getest. Hoe presteren de goedkope exemplaren ten opzichte van duurdere merken? We testten onder andere nachtzicht.

Nieuws | 8 juni 2018

Foscam-camera's lek

Het Israelische securitybedrijf VDOO heeft een lek gevonden in beveiligingscamera's van Foscam. Misbruik is nog niet bekend, maar nu het lek beschreven is, lijkt dit een kwestie van tijd. Updaten is nodig, maar blijkt niet zo makkelijk.

Nieuws | 2 februari 2018

Sitecom ip-camera's werken niet meer

De WiFi Home Cams en de bijbehorende MyCam-app van Sitecom werken niet meer. Sitecom geeft als reden aan dat het bedrijf dat het softwareplatform leverde, failliet is gegaan.

2017

Eerste indruk | 24 augustus 2017

Logitech Circle 2

De draadloze versie van de beveiligingscamera Logitech Circle 2 kun je overal neerzetten, binnen én buiten. Bij beweging neemt hij korte filmpjes op, die je kunt bekijken in de app of via de site van Logitech. 

Eerste indruk | 26 juli 2017

Somfy One

De Somfy One is een ip-camera die behoorlijk wat lawaai kan produceren als er beweging wordt gedetecteerd. Hoe werkt het en welke accessoires heb je nodig?

Eerste indruk | 25 juli 2017

Nest Cam IQ

De Nest Cam IQ is een nieuwe beveiligingscamera van Google Nest. Hij levert betere beeld- en geluidskwaliteit, maar is een stuk duurder dan de andere Nest camera’s. Is hij het geld waard?

2016

Eerste indruk | 15 april 2016

Perch voor Android

Met de Perch-app krijgt je oude Android-telefoon of -tablet een tweede leven als bewakingscamera.

11 maart 2016

Hoe wij testen

Lees hoe wij bijna 20 verschillende beveiligingscamera's hebben getest en hoe wij tot onze testresultaten zijn gekomen.

26 februari 2016

Archief beveiligingscamera's

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Beveiligingscamera's.

26 februari 2016

Beveiligingscamera kopen: waar let je op?

Zoek je een beveiligingscamera om je huis of je huisdier in de gaten te houden? Bij de nieuwste ip-camera’s gaat dat simpel via een app op je smartphone, die je ook waarschuwt als er beweging in beeld is. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf?

26 februari 2016

Gebruikstips voor je beveiligingscamera

Heb je een ip-beveiligingscamera aangeschaft? De meeste ip-camera's met clouddienst kun je makkelijk installeren. Wij leggen uit hoe je dat doet en geven tips voor het gebruik van je beveiligingscamera.

9 februari 2016

Begin een WhatsApp-groep tegen inbraken

Een WhatsApp-Alert-groep met buurtgenoten blijkt een zeer effectief middel tegen inbraken in de wijk. Uit cijfers van de politie blijkt dat inbrekers de wijk tegenwoordig veel vaker links laten liggen. Hoe start je zelf een WhatsApp-Alert-groep in je wijk?

2015

Eerste indruk | 23 december 2015

TV-simulator voor inbraakpreventie

Een tv-simulator of fake-tv moet potentiële inbrekers laten geloven dat er iemand thuis tv kijkt, terwijl er nemand is. Kun je inbrekers hiermee voor de gek houden?

Eerste indruk | 16 december 2015

Manything

Geef je oude iPhone een tweede leven als bewakingscamera. Installeer de app Manything op een iPhone 3GS (of hoger) en bekijk diens camerabeeld op een andere telefoon, tablet of pc. Zo houd je een oogje in het zeil, inclusief geluid! Er is ook een Android-versie van.

Nieuws | 16 november 2015

Beveiligingscamera’s staan zwakke wachtwoorden toe

Het instellen van een goed wachtwoord blijft een kritiek punt bij onze recente test van beveiligingscamera's. Sommige camera's staan een wachtwoord van 1 karakter toe.

12 november 2015

Inbraakpreventietips

Met de volgende inbraakpreventietips bevorder je dat een dief jouw woning ongemoeid laat.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in