icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief beveiligingscamera's

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Beveiligingscamera's.


2018

Nieuws | 17 juli 2018

Test beveiligingscamera's juli 2018

We hebben 6 ip-beveiligingscamera's getest. Hoe presteren de goedkope exemplaren ten opzichte van duurdere merken? We testten onder andere nachtzicht.

Nieuws | 8 juni 2018

Foscam-camera's lek

Het Israelische securitybedrijf VDOO heeft een lek gevonden in beveiligingscamera's van Foscam. Misbruik is nog niet bekend, maar nu het lek beschreven is, lijkt dit een kwestie van tijd. Updaten is nodig, maar blijkt niet zo makkelijk.

Nieuws | 2 februari 2018

Sitecom ip-camera's werken niet meer

De WiFi Home Cams en de bijbehorende MyCam-app van Sitecom werken niet meer. Sitecom geeft als reden aan dat het bedrijf dat het softwareplatform leverde, failliet is gegaan.

2017

Eerste indruk | 24 augustus 2017

Logitech Circle 2

De draadloze versie van de beveiligingscamera Logitech Circle 2 kun je overal neerzetten, binnen én buiten. Bij beweging neemt hij korte filmpjes op, die je kunt bekijken in de app of via de site van Logitech. 

Eerste indruk | 26 juli 2017

Somfy One

De Somfy One is een ip-camera die behoorlijk wat lawaai kan produceren als er beweging wordt gedetecteerd. Hoe werkt het en welke accessoires heb je nodig?

Eerste indruk | 25 juli 2017

Nest Cam IQ

De Nest Cam IQ is een nieuwe beveiligingscamera van Google Nest. Hij levert betere beeld- en geluidskwaliteit, maar is een stuk duurder dan de andere Nest camera’s. Is hij het geld waard?

2016

Eerste indruk | 15 april 2016

Perch voor Android

Met de Perch-app krijgt je oude Android-telefoon of -tablet een tweede leven als bewakingscamera.

11 maart 2016

Hoe wij testen

Lees hoe wij bijna 20 verschillende beveiligingscamera's hebben getest en hoe wij tot onze testresultaten zijn gekomen.

26 februari 2016

Archief beveiligingscamera's

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Beveiligingscamera's.

26 februari 2016

Gebruikstips voor je beveiligingscamera

Heb je een beveiligingscamera ofwel IP-camera aangeschaft? De meeste IP-camera’s zonder clouddienst zijn lastig te installeren, maar IP-camera's met clouddienst kun je meestal wel makkelijk installeren. Wij leggen uit hoe je dat doet. en geven je tips hoe je een beveiligingscamera gebruikt.

26 februari 2016

Beveiligingscamera kopen: waar let je op?

Zoek je een beveiligingscamera om je huis of je huisdier in de gaten te houden? En moet hij niet al te ingewikkeld zijn? Dan is een IP-camera interessant. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf?

9 februari 2016

Begin een WhatsApp-groep tegen inbraken

Een WhatsApp-Alert-groep met buurtgenoten blijkt een zeer effectief middel tegen inbraken in de wijk. Uit cijfers van de politie blijkt dat inbrekers de wijk tegenwoordig veel vaker links laten liggen. Hoe start je zelf een WhatsApp-Alert-groep in je wijk?

2015

Eerste indruk | 23 december 2015

TV-simulator voor inbraakpreventie

Een tv-simulator of fake-tv moet potentiële inbrekers laten geloven dat er iemand thuis tv kijkt, terwijl er nemand is. Kun je inbrekers hiermee voor de gek houden?

Eerste indruk | 16 december 2015

Manything

Geef je oude iPhone een tweede leven als bewakingscamera. Installeer de app Manything op een iPhone 3GS (of hoger) en bekijk diens camerabeeld op een andere telefoon, tablet of pc. Zo houd je een oogje in het zeil, inclusief geluid! Er is ook een Android-versie van.

Nieuws | 16 november 2015

Beveiligingscamera’s staan zwakke wachtwoorden toe

Het instellen van een goed wachtwoord blijft een kritiek punt bij onze recente test van beveiligingscamera's. Sommige camera's staan een wachtwoord van 1 karakter toe.

12 november 2015

Inbraakpreventietips

Met de volgende inbraakpreventietips bevorder je dat een dief jouw woning ongemoeid laat.

6 november 2015

Wat kost cloudopslag?

De goedkoopste camera's met cloudservice koop je voor nog geen €75. Wil je niet alleen live meekijken, maar de beelden ook opslaan? Dan komen er meestal abonnementskosten bij.

5 november 2015

Zijn opnamen veilig in de cloud?

Een beveiligingscamera slaat de beelden van jouw huis op in de cloud. Via je account kun je ze bekijken. Maar hoe veilig is dat?

Nieuws | 8 oktober 2015

Weer minder brand- en inbraakschades

Het aantal inbraken en branden in ons land blijft dalen. In totaal werd vorig jaar 71.100 keer ingebroken in ons land, 19% minder dan in 2013. Het aantal woningbranden daalde van 115.000 (2013) naar 100.168 in 2014.

Eerste indruk | 24 juli 2015

Nest Cam

De Nest Cam is een camera met ingebouwde wifi, waarvan je de beelden live kunt bekijken via een app op je smartphone, tablet of computer. Een slimme maar ook dure ip-camera. Hoe goed werkt hij?


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in