icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste stoomgenerator

De beste stoomgeneratoren zijn niet van hetzelfde merk maar delen wel hetzelfde eindcijfer. Beiden scoren erg hoog op zowel levensduur als een krasbestendige zool. Tussen de  2 modellen die als Beste uit de Test komen zit wel een groot prijsverschil. Ook mag 1 stoomgenerator zich Beste Koop noemen met een eindcijfer dat dicht bij de Beste uit de Test ligt.

Irene la Faille
Irene la Faille

Expert Woning & Huishouden


De best geteste stoomgenerators

Lees alles over de geteste stoomgenerators, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang. 

Bekijk de testresultaten
 • Beste_Categorie_Stoomstrijkijzer_stoomgenerator

  Beste uit de Test

  Vanaf € 139,-

  Testoordeel 8,2

  2 reviews

 • Beste_Categorie_Stoomstrijkijzer_stoomgenerator

  Beste uit de Test

  Vanaf € 279,-

  Testoordeel 8,2

  0 reviews

Welk strijksysteem is voor jou geschikt?

Top 3 aandachtspunten uit de stoomstrijkijzertest

 1. Prijs: een goed strijkijzer hoeft zeker niet het duurst te zijn.
 2. Gebruiksgemak: een klein aantal strijkijzers stelt teleur in gebruiksgemak.
 3. Levensduur: niet elk model doorstaat de levensduurtest.

Direct het beste stoomstrijkijzer kiezen? Bekijk de testresultaten en kies voor het beste stoomstrijkijzer of de beste stoomgenerator.

Beste stoomstrijkijzer

Dit stoomstrijkijzer scoort zeer hoog op levensduur, heeft een krachtige stoomproductie en is bovendien prettig in gebruik. Bekijk de testresultaten en zie welk stoomstrijkijzer hoog scoort.

Beste stoomgenerator

De hoogst scorende stoomgenerator heeft een lange levensduur, een goede stoomproductie en krasbestendige zool. Ook scoort hij goed op gebruiksgemak. Weten welke stoomgenerator het best scoort? Bekijk de testresultaten.

Stoomgenerator of stoomstrijkijzer?

Stoom zorgt ervoor dat kreukels gemakkelijker uit stof gaan. Je hebt zowel stoomstrijkijzers als stoomgeneratoren. Stoomgeneratoren zijn praktisch als je veel strijkgoed hebt en dus langer door wilt strijken.

We hebben in totaal bijna 40 stoomstrijkijzers en stoomgenaratoren getest: Bekijk de testresultaten. Eén merk heeft zowel het best scorende stoomstrijkijzer als stoomgenerator.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden. Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen!

Bekijk de testresultaten