icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Alle artikelen

Artikelen binnen Koopadvies

Airfryers van onder de €100

Airfryers zijn fors duurder dan oliefriteuses. Je betaalt al gauw meer dan €150, en dik boven de €200 is al lang geen uitzondering meer. Maar er zijn onder de €100 ook goede airfryers te koop.

Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Bijgewerkt op:23 december 2019

airfryer-test-jan-2019

Goedkope en goed verkrijgbare airfryers

Voor minder dan €100 haal je niet de beste airfryer in huis. Maar dat betekent niet dat een goede airfryer per se duur hoeft te zijn.

Op dit moment zitten er ruim 20 goed verkrijgbare airfryers in de test die minder dan €100 kosten. De beste airfryer van onder de €100 krijgt een 7. 

Beste airfryers onder de €100

Deze airfryers zijn helaas niet allemaal even goed in het lekker knapperig bakken van gewone diepvriesfrites. In onze test zagen we bij een aantal van deze modellen grote verschillen in het bakresultaat. Sommige frietjes waren al aangebrand terwijl andere nog helemaal rauw waren.

Onze testervaring leert dat de meeste airfryers geen problemen hebben met het bakken van ovenfrites. En ook de snacks die we klaarmaakten in deze airfryers smaken prima. Lees de eerste indruk van de Aviko Airfryerfrites.

Maar niet alle goedkope airfryers zijn goed. De airfryers met de laagste scores zijn allemaal goedkope modellen. Eén model is zelfs Afrader omdat er onderdelen veel te heet worden tijdens het bakken. 

Hieronder zie je een overzicht van airfryers onder de €100 op volgorde van prijs. Ben je lid? Dan zie je na inloggen een overzicht van de airfryers onder de €100 op volgorde van testresultaat.

Goedkope airfryers

Even geduld, producten aan het ophalen...

Winkel
Levertijd
Bezorgprijs

Ruim 40 airfryers getest in totaal

Bekijk de testresultaten van ruim 40 goed verkrijgbare airfryers in onze vergelijker.

Voorkom een miskoop

Met onze test zie je in één oogopslag welke airfryers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

De beste airfryers

BesteCategory-FriteusesAirfryers-Airfryers-1200x800

Lees ook:

Artikelen binnen Koopadvies

Alle artikelen

Artikelen binnen Koopadvies