icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Luchtreinigers vergelijken

Laatste update van de test: 10 april 2024

Als bij jou de buitenluchtkwaliteit slecht is, of als je bijvoorbeeld binnenshuis veel last hebt van hooikoorts, dan kan een luchtreiniger een goede investering zijn. Een luchtzuiveraar kan ook bijdragen aan vermindering van virussen of bacteriën, maar goed ventileren blijft altijd nodig.

11 resultaten
Weergave
Nieuw

Luchtreinigers getest  

Wij hebben verschillende luchtreinigers getest op het verwijderen van deeltjes nog kleiner dan stof en pollen. Maar we testen het luchtzuiveringsapparaat ook op het filteren van gassen en vluchtige organische stoffen, gebruiksgemak, geluid, stroomverbruik en ozon-uitstoot.   

Luchtreiniger kopen  

Een luchtreiniger, ook wel air purifier, ververst continu de lucht in een ruimte in je huis. Handig als je last hebt van stof, allergie of hooikoorts. Een goede en goedkope luchtreiniger kopen is niet makkelijk. Er zijn heel veel luchtverversers te koop. En in de winkel of online kun je een luchtreiniger niet uitproberen. Daarom testen wij luchtreinigers van bekende merken zoals Dyson, Winix, en Philips. Zo helpen we jou aan een goede luchtreiniger.   

Luchtreiniger vergelijken  

Hoe vind je een goede luchtreiniger tussen al die verschillende luchtreinigers? Bij ons vergelijk je de geteste luchtreinigers op prestaties, geluid en gebruiksgemak. Je kunt luchtreinigers vergelijken die helpen bij hooikoorts. Of zelfs bij astma. Zo vind je de luchtreiniger die voldoet aan jouw wensen.