icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Wat is een all-in-one-printer?

Met een all-in-one printer kun je afdrukken, scannen én kopiëren. Deze alles-in-1-kleurenprinters zijn niet echt duurder om te kopen dan printers die alleen kunnen printen. Kies je voor een zwart-wit-all-in-one, dan is deze wel duurder dan een model dat alleen print.
Karen Reijneveld

Karen Reijneveld , Expert Elektronica Bijgewerkt op: 21 mei 2021

Artikel_watiseenallinoneprinter

All-in-one-printer: printen, scannen en kopiëren

De meeste printers zijn all-in-one-printers. Waarbij een printer, scanner en kopieerapparaat worden gecombineerd in 1 apparaat. De extra functies hebben geen invloed op de kwaliteit van de afdrukken die je ermee maakt. 

Printers die alleen kunnen afdrukken zie je minder vaak in de winkels. Dit zijn meestal laserprinters.

Automatische documentdoorvoer (ADF)

Maak je regelmatig meerdere scans of kopieën? Dan is een printer met automatische documentdoorvoer (ADF) heel handig. Dat werkt een stuk sneller dan elke pagina los scannen of kopiëren.

Wil je ook dubbelzijdig scannen of kopieren? Let er dan op dat de automatische documentdoorvoer daar geschikt voor is. Met 'dubbelzijdige ADF' heb je geen problemen met de paginavolgorde.

Bekijk alle printers met ADF en dubbelzijdig scannen

Kleine of grote printer

Een printer die kan scannen en kopiëren hoeft niet groter te zijn dan een printer die dat niet kan. Exemplaren met ADF én dubbelzijdig scannen zijn meestal wel flink uit de kluiten gewassen. In onze vergelijker kun je filteren op 'Benodigde ruimte':

Bekijk kleine, gemiddelde of grote all-in-one-printers.

Draadloos afdrukken

Bijna alle printers hebben wifi voor draadloos printen. Een kabel tussen computer en printer heb je dan niet nodig. Dat is heel handig voor laptops die niet op een vaste plek staan. En je kunt ook printen vanaf een smartphone of tablet

 

 

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.