icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ontdek de Gezondgids |

Word abonnee en kies je korting / cadeau.

Gezondgids 45x45

De beste 32 inch televisies

We testen doorlopend televisies van 32 inch (81 cm), maar er komen steeds minder tv’s van dit formaat op de markt. Op dit moment hebben wij ongeveer 20 geteste tv's met een beeldmaat van 32 inch onze vergelijker staan. De Beste uit de Test scoort een 7,1. 

Arjen Oving
Arjen Oving

Expert Elektronica


De best geteste 32 inch televisies

Zoveel keuze, maar welke is het beste voor jou? Log in of maak gratis kennis en ontdek welke 32 inch televisie als Beste uit de Test komt.

Bekijk de testresultaten Bestel het testrapport Televisies
DeBeste_categorie_televisie_32-37inch

Beste uit de Test

Richtprijs € 400,-

Testoordeel 7,1

1 review

De beste televisies

Onze uitgebreide televisietest

In onze uitgebreide televisietest beoordelen we tientallen aspecten van televisies. Daar kun jij je voordeel mee doen! Wij testen namelijk op aspecten die je niet even test in een winkelsituatie.Daarbij houden we ook rekening met de prijs van de toestellen.

Per productcategorie (op basis van schermgrootte) kiezen we elke maand een Beste uit de Test en een Beste Koop. Bekijk de testresultaten en kies de beste!

Hoe wij televisies testen

Samen met zusterorganisaties uit heel Europa testen we van mei t/m december doorlopend televisies. We testen tv’s van 32 t/m 55 inch (81 t/m 140 cm) van onder andere LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. We beoordelen ze onder meer op:

  • beeld- en geluidskwaliteit
  • gebruiksgemak
  • energiegebruik

Opvallende testresultaten

Tussen de ruim 150 actuele door ons uitvoerig geteste televisies zitten behoorlijke verschillen. Dat geldt niet alleen voor de prijzen, maar ook voor de prestaties. De duurste televisies komen regelmatig ook als beste uit onze tests. Je ziet dat heel goed als je een aantal televisies naast elkaar zet in onze televisievergelijker. Op zoek naar de beste televisie? Bekijk de testresultaten.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen, betalen wij van de contributie van onze leden. Maak gratis kennis met de Consumentenbond en bekijk de volledige testresultaten.

Bekijk de testresultaten