icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste 32 inch televisies

We testen doorlopend televisies van 32 inch (81 cm), maar er komen steeds minder tv’s van dit formaat op de markt. Op dit moment hebben wij minder dan 20 geteste tv's met een beeldmaat van 32 inch in onze vergelijker staan. Mede daardoor zijn er geen predicaatmodellen.


De best geteste televisies

Lees alles over de geteste televisies, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden) of koop het losse testrapport televisies (ook voor niet-leden).

Bekijk de testresultaten Bestel het testrapport Televisies
 • DeBeste_categorie_televisie_32-37inch

  Richtprijs € 450,-

  Testoordeel 6,2

  0 reviews

 • DeBeste_categorie_televisie_32-37inch

  Vanaf € 285,-

  Testoordeel 5,9

  1 review

De beste televisies

Onze uitgebreide televisietest

In onze uitgebreide televisietest beoordelen we tientallen aspecten van televisies. Daar kun jij je voordeel mee doen! Wij testen namelijk op aspecten die je niet even test in een winkelsituatie.Daarbij houden we ook rekening met de prijs van de toestellen.

Per productcategorie (op basis van schermgrootte) kiezen we elke maand een Beste uit de Test en een Beste Koop. Bekijk de testresultaten en kies de beste!

Hoe wij televisies testen

Samen met zusterorganisaties uit heel Europa testen we van mei t/m december doorlopend televisies. We testen tv’s van 32 t/m 55 inch (81 t/m 140 cm) van onder andere LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. We beoordelen ze onder meer op:

 • beeld- en geluidskwaliteit
 • gebruiksgemak
 • energiegebruik

Opvallende testresultaten

Tussen de ruim 150 actuele door ons uitvoerig geteste televisies zitten behoorlijke verschillen. Dat geldt niet alleen voor de prijzen, maar ook voor de prestaties. De duurste televisies komen regelmatig ook als beste uit onze tests. Je ziet dat heel goed als je een aantal televisies naast elkaar zet in onze televisievergelijker. Op zoek naar de beste televisie? Bekijk de testresultaten.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen, betalen wij van de contributie van onze leden. Maak gratis kennis met de Consumentenbond en bekijk de volledige testresultaten.

Bekijk de testresultaten