icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste televisie van 55 tot 58 inch

Wat is de beste tv van 55 tot 58 inch? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door alle tv’s grondig te testen op beeld- en geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben televisies 55-58'' (140-147 cm) voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede tv te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Weet dat je de juiste aankoop doet

  Wij testen elke tv in een professioneel testlab. Als een tv de strenge test doorstaat, dan weet je zeker dat hij goed is.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke tv's van 55 tot 58 inch goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

We hebben grote televisies van 55 tot 58 inch getest op beeld- en geluidskwaliteit, maar bijvoorbeeld ook op gebruiksgemak en energieverbruik. Lees meer over hoe wij televisies testen.

 • Televisies highlight - goed beeld 3

  1. Goed en strak beeld

  Oled, Ultra HD, 4k… in de winkel vliegen de termen je om de oren. Wij letten minder op schermtechnieken of wat fabrikanten zeggen, maar laten onze experts het beeld beoordelen. Zij kijken onder andere naar de kleuren en het contrast. Ook worden er technische metingen gedaan naar onder meer de kijkhoek en reflecties van het scherm.

 • Televisies highlight - geluid 2

  2. Goed geluid

  Bij een grote tv verwacht je stevig en rijk geluid. Dat is niet altijd het geval, het volume en ook de kwaliteit vallen soms tegen en dan klinkt het blikkerig of hol. Daarom laten we onze experts naar verschillende geluidsfragmenten luisteren, zoals rustige en stevige muziek en checken we de verstaanbaarheid van een tv-serie. 

 • Televisies highlight - bediening 2

  3. Gemakkelijk in gebruik

  Even Netflix aanzetten of zappen. Als simpele zaken niet soepel gaan is dat vervelend. Daarom testen wij het gebruiksgemak op een tal van punten, zoals de opstarttijd van de tv en hoe gemakkelijk het smart-menu te bedienen is. Ook beoordelen we de gebruiksvriendelijk van de afstandsbediening. 

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen televisies op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van televisies en alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes, wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden