icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bekijk de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon

VluchtClaimService

De beste 55-58 inch televisies

Er zijn steeds meer grote tv’s te koop en een tv van 55 inch (140 cm) of zelfs 58 inch (147 cm) is tegenwoordig niet bijzonder meer. In deze categorie met hele grote tv's hebben we meer dan 65 televisies getest. 

Arjen Oving
Arjen Oving

Expert Elektronica


De best geteste 55-58 inch televisies

Zoveel keuze, maar welke is het beste voor jou? Log in of maak gratis kennis en ontdek welke 55-58 inch televisie als Beste uit de Test komt.

Bekijk de testresultaten Bestel het testrapport Televisies
 • DeBeste_categorie_televisie_55inch

  Beste uit de Test

  Vanaf € 1.831,33

  Testoordeel 8,0

  1 review

 • DeBeste_categorie_televisie_55inch

  Beste Koop

  Vanaf € 749,-

  Testoordeel 7,5

  0 reviews

De beste televisies

Onze uitgebreide televisietest

In onze uitgebreide televisietest beoordelen we tientallen aspecten van televisies. Daar kun jij je voordeel mee doen! Wij testen namelijk op aspecten die je niet even test in een winkelsituatie.Daarbij houden we ook rekening met de prijs van de toestellen.

Per productcategorie (op basis van schermgrootte) kiezen we elke maand een Beste uit de Test en een Beste Koop. Bekijk de testresultaten en kies de beste!

Hoe wij televisies testen

Samen met zusterorganisaties uit heel Europa testen we van mei t/m december doorlopend televisies. We testen tv’s van 32 t/m 55 inch (81 t/m 140 cm) van onder andere LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. We beoordelen ze onder meer op:

 • beeld- en geluidskwaliteit
 • gebruiksgemak
 • energiegebruik

Opvallende testresultaten

Tussen de ruim 150 actuele door ons uitvoerig geteste televisies zitten behoorlijke verschillen. Dat geldt niet alleen voor de prijzen, maar ook voor de prestaties. De duurste televisies komen regelmatig ook als beste uit onze tests. Je ziet dat heel goed als je een aantal televisies naast elkaar zet in onze televisievergelijker. Op zoek naar de beste televisie? Bekijk de testresultaten.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen, betalen wij van de contributie van onze leden. Maak gratis kennis met de Consumentenbond en bekijk de volledige testresultaten.

Bekijk de testresultaten