icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste 39-43 inch televisies

De meeste tv’s die verkocht worden, zijn tussen de 40 inch (102 cm) en 43 inch (109 cm). Op dit moment hebben we testresultaten van ruim 30 verkrijgbare tv's in deze beeldmaatgroep. Maar liefst 5 modellen hebben een predicaat.

Arjen Oving
Arjen Oving

Expert Elektronica


De best geteste televisies

Lees alles over de geteste televisies, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden) of koop het losse testrapport televisies (ook voor niet-leden).

Bekijk de testresultaten Bestel het testrapport Televisies
 • DeBeste_categorie_televisie_39-43inch

  Beste uit de Test & Beste Koop

  Vanaf € 449,-

  Testoordeel 7,0

  0 reviews

 • DeBeste_categorie_televisie_39-43inch

  Beste uit de Test

  Vanaf € 480,94

  Testoordeel 7,0

  0 reviews

De beste televisies

Onze uitgebreide televisietest

In onze uitgebreide televisietest beoordelen we tientallen aspecten van televisies. Daar kun jij je voordeel mee doen! Wij testen namelijk op aspecten die je niet even test in een winkelsituatie.Daarbij houden we ook rekening met de prijs van de toestellen.

Per productcategorie (op basis van schermgrootte) kiezen we elke maand een Beste uit de Test en een Beste Koop. Bekijk de testresultaten en kies de beste!

Hoe wij televisies testen

Samen met zusterorganisaties uit heel Europa testen we van mei t/m december doorlopend televisies. We testen tv’s van 32 t/m 55 inch (81 t/m 140 cm) van onder andere LG, Panasonic, Philips, Samsung en Sony. We beoordelen ze onder meer op:

 • beeld- en geluidskwaliteit
 • gebruiksgemak
 • energiegebruik

Opvallende testresultaten

Tussen de ruim 150 actuele door ons uitvoerig geteste televisies zitten behoorlijke verschillen. Dat geldt niet alleen voor de prijzen, maar ook voor de prestaties. De duurste televisies komen regelmatig ook als beste uit onze tests. Je ziet dat heel goed als je een aantal televisies naast elkaar zet in onze televisievergelijker. Op zoek naar de beste televisie? Bekijk de testresultaten.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen, betalen wij van de contributie van onze leden. Maak gratis kennis met de Consumentenbond en bekijk de volledige testresultaten.

Bekijk de testresultaten