icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste televisie van 60 tot 65 inch

Wat is de beste tv van 60 tot 65 inch? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door alle tv’s grondig te testen op beeld- en geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben televisies 60-65'' (154-165 cm) voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede tv te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Weet dat je de juiste aankoop doet

  Wij testen elke tv in een professioneel testlab. Als een tv de strenge test doorstaat, dan weet je zeker dat hij goed is.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke tv's van 60 tot 65 inch goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

We testen ook zeer grote televisies van 60 tot 65 inch op beeld- en geluidskwaliteit, maar bijvoorbeeld ook op gebruiksgemak en energieverbruik. Lees meer over hoe wij televisies testen.

 • Televisies highlight - goed beeld 2

  1. Prachtig beeld

  Heldere, levensechte kleuren en ook nog eens haarscherp beeld. Dat zoek je in een nieuwe grote tv. Of dat ook daadwerkelijk het geval is, ontdekken we tijdens onze test. Experts bekijken verschillende filmscenes en er worden ook technische beeldmetingen verricht.

 • Televisies highlight - geluid 3

  2. Goed en helder geluid

  Zeker bij een mooie film wil je goed geluid met een goede bas en duidelijk verstaanbare stemmen. Toch scoren er in deze relatief dure groep tv’s toch wat modellen onvoldoende. We testen het geluid door onze experts naar verschillende geluidsfragmenten te laten luisteren, zoals een stuk van een serie of een muziek.

 • Televisies highlight - bediening

  3. Gemakkelijk te bedienen

  Het is behoorlijk frustrerend als het zappen niet soepel gaat of het lang duurt voordat het smart-menu een keer is opgestart. Daarom proberen we tijdens de test van alles uit. Zo meten we de opstarttijd van de tv, het installeren van de zenders en beoordelen we alle meegeleverde afstandsbedieningen.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen televisies op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van televisies en alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes, wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden