! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

Het beste autostoeltje voor baby’s met gordelbevestiging

Zoek je een babystoeltje met gordelbevestiging voor in de auto? Wij hebben deze autostoeltjes grondig getest op veiligheid en gebruiksgemak. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

We hebben 0 babystoeltjes met gordelbevestiging getest

Laat onze test je helpen om een goede autostoel te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elk autostoeltje uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Bekijk hoe wij testen

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke autostoeltjes veilig zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Wil je de test bekijken?

De eerste 7 dagen ben je gratis lid. Zeg je binnen die tijd op, dan betaal je niks.

Waarom is de test niet gratis?

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

Je baby verdient de beste bescherming. We hebben een groot aantal babystoeltjes die met de autogordel worden vastgezet getest. Deze zijn over het algemeen goedkoper dan stoeltjes met Isofixbevestiging en bieden - mits zorgvuldig geïnstalleerd - goede bescherming. Lees meer over hoe wij autostoeltjes testen.

 • Autostoeltje voor baby highlight 1 - frontale botsing

  1. Frontale botsing

  Baby’s zijn erg kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat een autostoeltje onze test goed doorstaat. In ons lab laten we de autostoeltjes meerdere keren een botsing ondergaan en we bekijken hoe goed de baby beschermd wordt. Helaas zijn er autostoelen die minder goed uit deze test komen. Bij deze autostoeltjes kun je ook bekende (merk)namen tegenkomen.

 • Autostoeltje voor baby highlight 1 - gebruiksgemak 2

  2. Gebruiksgemak

  Het is vervelend als je het autostoeltje niet makkelijk met een autogordel in de auto kunt vastzetten. Of als het autostoeltje zwaar is of veel ruimte inneemt. We zoeken voor je uit welke autostoeltjes boven de middelmaat uitkomen.

 • Autostoeltjes highlight 3 - ongewenste stoffen

  3. Schadelijke stoffen

  In de winkel zie je niet of er schadelijke stoffen in een autostoeltje zitten waarmee je kind in contact kan komen. Onze chemische analyses leren dat autostoeltjes meestal ‘schoon’ zijn, maar niet altijd.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen autostoeltjes op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van autostoeltjes en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat het beste autostoeltje is. Word lid!
Bespaar 10%

Kies & Koop

5,- per maand

Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.
Meeste waarde

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.