icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste inbouw-combimagnetron

Welke inbouw-combimagnetron ontdooit, verwarmt, grilt en bakt het best en is handig in gebruik? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf de combimagnetrons grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben inbouw-combimagnetrons voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede combimagnetron te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke magnetron uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke inbouw-combimagnetrons goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

Wij testen inbouw-combimagnetrons met een heteluchtfunctie op hoe goed ze opwarmen, ontdooien, de heteluchtfunctie gebruiken en grillen. We testen ook de combinaties van deze functies. Lees meer over hoe wij combimagnetrons testen.

 • beste-inbouw-combimagnetrons-200x200-1-geen-haast

  1. Geen haast

  Even snel een bord eten opwarmen of een diepgevroren pond gehakt ontdooien. Geen ongebruikelijke klusjes voor een magnetron. Toch krijgen verrassend veel vrijstaande en inbouwmagnetrons een onvoldoende voor hun opwarmsnelheid. Bekijk in de Vergelijker welke magnetrons het snelst zijn.

 • beste-inbouw-combimagnetrons-200x200-2-duurder-niet-beter

  2. Duurder maar niet beter

  Inbouwmagnetrons zijn flink duurder dan hun vrijstaande tegenhangers: gemiddeld zo’n 3 keer zo duur. Maar de inbouwmodellen doen het niet beter in onze test dan de vrijstaande. Vooral ontdooien en gelijkmatig opwarmen gaat beter in de vrijstaande modellen. Goed om mee te nemen in je overwegingen als je een nieuwe keuken gaat uitzoeken.

 • beste-inbouw-combimagnetrons-200x200-3-effe-kijken

  3. Even kijken

  Het kan ineens hard gaan bij het opwarmen in de magnetron. Maar wie even door het ruitje wil controleren of de melk nog niet overkookt, komt bij veel magnetrons bedrogen uit. Bij meer dan de helft zie je weinig tot niets door het ruitje, blijkt uit de test. De zichtbaarheid door het ruitje beoordelen we bij elke magnetron apart.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen combimagnetrons op deze en nog veel meer punten? En wat de best geteste combimagnetron is?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van combimagnetrons en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste combimagnetron is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,-per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,-per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.