icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste vrijstaande combimagnetron en combi-oven

Welke vrijstaande combimagnetron of combi-oven ontdooit, verwarmt, grillt en bakt het best en is handig in gebruik? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf de combimagnetrons en combi-ovens grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben vrijstaande combimagnetrons voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede combimagnetron te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke magnetron uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke vrijstaande magnetrons goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

Wij testen vrijstaande combimagnetrons met een heteluchtfunctie op hoe goed ze opwarmen, ontdooien, de heteluchtfunctie gebruiken en grillen. We testen ook de combinaties van deze functies. Lees meer over hoe wij combimagnetrons en combi-ovens testen.

 • beste-inbouw-combimagnetrons-200x200-1-geen-haast

  1. Geen haast

  Even snel een bord eten opwarmen of een diepgevroren pond gehakt ontdooien. Niet bepaald ongebruikelijke klusjes voor een magnetron. Toch krijgen verrassend veel vrijstaande én inbouwmagnetrons een onvoldoende voor hun opwarmsnelheid. Bekijk in de Vergelijker welke magnetrons het snelst zijn.

 • beste-vrijstaande-magnetrons-200x200-2-onbegrijpelijke-symbolen

  2. Onbegrijpelijke symbooltjes

  Een rondje met een kringeltje er doorheen, een spiraaltje, een worteltje: wat de symbooltjes betekenen die op de apparaten staan is zelfs onze testers soms een raadsel. We beoordelen onder andere hoe eenvoudig de magnetron te bedienen is zonder steeds de handleiding erbij te hoeven pakken. Dat valt niet altijd mee!

 • beste-vrijstaande-magnetrons-200x200-3-het=past-niet

  3. Het eten past niet!

  Vrijstaande magnetrons zijn goedkoper, maar ook kleiner dan inbouwmagnetrons. De vrijstaande magnetrons in onze test hebben een inhoud van gemiddeld zo’n 30 liter. Dat is 15 liter minder dan het gemiddelde inbouwmodel. In de Vergelijker kun je eenvoudig de grootste vrijstaande magnetrons selecteren die het ook nog eens goed doen.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen combimagnetrons op deze en nog veel meer punten? En welke de best geteste is?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van combimagnetrons, combi-ovens en alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden