! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Koffiezetapparaten vergelijken

Laatste update van de test: 3 augustus 2021

Genieten van een heerlijk bakkie koffie? Wij helpen je het beste koffiezetapparaat voor jou te vinden.

Koffiezetapparaten getest

Zoek je een koffiezetapparaat voor filterkoffie, dan zijn er wat dingen waar je op kunt letten. Koop je een koffiezetter met thermoskan of met glazen kan? En gebruik je alleen filterkoffie, of wil je dat het koffieapparaat bonen maalt? In onze test hebben we koffiezetapparaten van Blokker, Philips, MoccaMaster, DeLonghi, Melitta, Siemens en vele andere merken. Natuurlijk beoordelen we de temperatuur en smaak van de koffie. Ander onderdelen van de test zijn hoe snel en makkelijk je koffie zet en uitschenkt, het koffiezetapparaat schoonmaakt en hoeveel energie en water hij gebruikt. Vergelijk de koffiezetapparaten hier, en je koopt straks je perfecte apparaat.

Lees meer

Keuzehulp

  170  resultaten
  Sorteer op
  18 van de 170 producten getoond

  Koffiezetapparaat kopen

  Met zoveel verschillende koffiezetapparaten is het niet makkelijk om te bepalen of die aanbieding nu ook een goed apparaat is. Bepaal voordat je een koffiezetapparaat koopt of je er een wilt met thermoskan, die de koffie warm houdt zonder stroom te verbruiken, of met glazen kan. Daarna zijn er nog veel eigenschappen waar je op kunt letten.

  Koffiezetapparaten vergelijken

  De koffiezetapparaten verschillen niet alleen in soort kan en testresultaten. Je kunt ze ook vergelijken op bijvoorbeeld inhoud van de koffiekan, hoeveel kopjes koffie je kunt zetten, welk koffiefilter je gebruikt en of het waterreservoir er af kan. Wil je 's morgens als je wakker wordt meteen een vers kopje koffie? Neem dan een koffiezetapparaat met timer die je voorprogrammeert.