icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Inloggen Maak kennis

Welke zorgverzekering past het beste bij jou?
Vergelijk eenvoudig honderden zorgverzekeringen!

Autoverzekering vergelijken

  • 1. Uw gegevens
  • 2. Uw dekking
  • 3. Vergelijk
  • 4. Afsluiten

Uw gegevens

Op basis van uw auto en persoonlijke gegevens stellen we een zo relevant mogelijke autoverzekering vergelijking samen. Controleer uw gegevens en vul ze waar wenselijk aan.

Kloppen uw autogegevens?

Brandstof:
Bouwjaar:
{ item.name } | { item.doorsText }, { item.powerText }, { item.weightText }

Uw autogegevens

Selecteer de juiste brandstof, het bouwjaar en de bouwmaand. Kies daarna het merk van uw auto, het juiste model en de juiste uitvoering.

Uw gegevens

Een schatting van uw schadevrije jaren

Uw schadevrije jaren kunt u opvragen bij uw leasemaatschappij. Deze leaseverklaring mag maximaal 1 jaar oud zijn. Verzekeraars zijn verplicht de met een leaseauto opgebouwde schadevrije jaren over te nemen. Soms nemen ze de schadevrije jaren gedeeltelijk over.

U kunt hier niet verder. Om verder te gaan neem contact op met uw leasemaatschappij.

U heeft voor deze tweede gezinsauto waarschijnlijk 0 schadevrije jaren. Wel kennen veel autoverzekeraars een tweede gezinsautoregeling. Lees meer
Als dit uw eerste autoverzekering is, dan start u met 0 schadevrije jaren. Had u eerder wel een autoverzekering op uw naam, maar is dat langer dan een jaar geleden, dan heeft u in de meeste gevallen eveneens 0 schadevrije jaren.

Had u de autoverzekering langer dan 1 jaar, maar korter dan 3 jaar geleden? Van enkele verzekeraars is bekend dat zij deze ‘oudere’ schadevrije jaren accepteren. Wij adviseren u om dit zelf na te vragen bij de verzekeraar die u op het oog heeft. Lees meer.
U heeft een negatief aantal schadevrije jaren (in verzekeringstermen ook wel maluspositie genoemd). Verzekeraars accepteren doorgaans geen nieuwe klanten met een negatief aantal schadevrije jaren. Gebaseerd op de huidige uitkomst is het helaas niet mogelijk een premievergelijking te maken.

Toch doorgaan
Als u ondanks de uitkomst verder wilt met vergelijken, dan kunt u zelf 0 schadevrije jaren invullen. Let op: de berekende premies zijn dus in principe niet voor u van toepassing.