icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Inloggen Maak gratis kennis

Mobiele abonnementen vergelijken?
Vind aanbiedingen en de laagste prijzen

Autoverzekering vergelijken

  • 1. Je gegevens
  • 2. Je dekking
  • 3. Vergelijk
  • 4. Afsluiten

Je gegevens

Op basis van jouw auto en persoonlijke gegevens stellen we een zo relevant mogelijke autoverzekering vergelijking samen. Controleer je gegevens en vul ze waar wenselijk aan.

Kloppen je autogegevens?

Brandstof:
Bouwjaar:
{ item.name } | { item.doorsText }, { item.powerText }, { item.weightText }

Jouw autogegevens

Selecteer de juiste brandstof, het bouwjaar en de bouwmaand. Kies daarna het merk van je auto, het juiste model en de juiste uitvoering.

Je gegevens

Een schatting van je schadevrije jaren

Je schadevrije jaren kun je opvragen bij je leasemaatschappij. Deze leaseverklaring mag maximaal 1 jaar oud zijn. Verzekeraars zijn verplicht de met een leaseauto opgebouwde schadevrije jaren over te nemen. Soms nemen ze de schadevrije jaren gedeeltelijk over.

Je kunt hier niet verder. Om verder te gaan neem contact op met je leasemaatschappij.

Je hebt voor deze tweede gezinsauto waarschijnlijk 0 schadevrije jaren. Wel kennen veel autoverzekeraars een tweede gezinsautoregeling. Lees meer
Als dit je eerste autoverzekering is, dan start je met 0 schadevrije jaren. Had je eerder wel een autoverzekering op je naam, maar is dat langer dan een jaar geleden, dan heb je in de meeste gevallen eveneens 0 schadevrije jaren.

Had je de autoverzekering langer dan 1 jaar, maar korter dan 3 jaar geleden? Van enkele verzekeraars is bekend dat zij deze ‘oudere’ schadevrije jaren accepteren. Wij adviseren je om dit zelf na te vragen bij de verzekeraar die je op het oog hebt. Lees meer.
Je hebt een negatief aantal schadevrije jaren (in verzekeringstermen ook wel maluspositie genoemd). Verzekeraars accepteren doorgaans geen nieuwe klanten met een negatief aantal schadevrije jaren. Gebaseerd op de huidige uitkomst is het helaas niet mogelijk een premievergelijking te maken.

Toch doorgaan
Als je ondanks de uitkomst verder wilt met vergelijken, dan kun je zelf 0 schadevrije jaren invullen. Let op: de berekende premies zijn dus in principe niet voor jou van toepassing.