icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Koffiezetapparaten

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Koffiezetapparaten.


2018

Nieuws | 6 september 2018

Delonghi Clessidra

Op de grote elektronica beurs IFA in Berlijn introduceert Delonghi een nieuw filterkoffiezetapparaat dat niet alleen opvalt door zijn design maar ook door zijn techniek.

2017

21 februari 2017

Huishoudbeurs 2017

De Consumentenbond bezocht de Huishoudbeurs 2017. Welke handige nieuwe producten zijn er dit jaar te vinden?

Nieuws | 23 januari 2017

Kruidvat ontkalker onveilig!

De NVWA waarschuwt voor twee Kruidvat ontkalkers voor koffiezetapparaten en waterkokers. Deze producten moeten niet meer worden gebruikt!

2016

Eerste indruk | 16 december 2016

De coffeebrewer

De coffeebrewer is een zakje met gemalen koffiebonen en een filter. Je voegt kokend water toe, even wachten en de koffie is klaar. Is het een smakelijk alternatief voor instant koffie? We probeerden het uit.

Nieuws | 8 september 2016

Philips Senseo Switch

Philips komt met de Senseo Switch: een koffiezetapparaat dat zowel kan werken met Senseo pads als met een filter. Handig? We bekeken hem kort en binnenkort keert hij terug voor een uitgebreidere test.

Test | 23 augustus 2016

Test koffiepads

Met welk merk koffiepads zet je de lekkerste koffie? En welke koffiepad is het meest verantwoord? Grote verrassing, de huismerken halen Senseo en Douwe Egberts links en rechts in. Voor nog geen ‚ā¨0,05 heb je al een lekker en duurzaam kopje koffie.

22 maart 2016

Hoe wij koffiezetapparaten testen

Lees hoe wij de verschillende koffiezetapparaten vergelijken en tot onze testresultaten komen.

26 februari 2016

Archief Koffiezetapparaten

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Koffiezetapparaten.

26 februari 2016

Koffiezetapparaat kopen: waar let je op?

Er zijn verschillende manieren om een kopje filterkoffie te zetten. Zo heb je de keuze uit een traditioneel filterkoffiezetapparaat of een machine die met koffiepads werkt. Wij leggen uit wat de verschillen zijn en waar je op kunt letten in de winkel.

26 februari 2016

Gebruikstips voor je koffiezetapparaat

Wil jij lang genieten van lekkere koffie? Dan is het belangrijk om je apparaat goed te onderhouden. Daarom geven wij advies over het ontkalken en onderhoud van je apparaat. Daarnaast vertellen we je hoe je het lekkerste kopje koffie zet.

2014

Eerste indruk | 30 september 2014

Senseo Up

De Senseo Up is de kleinste versie van de Senseo machines van Philips. Wat heeft deze ruimtebespaarder nog meer te bieden?

5 mei 2014

Reparatie of afdanken

Kleine apparaten in de prullenbak gooien is niet goed voor het milieu. Wij geven informatie over een aantal betere oplossingen.

2012

Eerste indruk | 4 oktober 2012

Philips Senseo Sarista

De nieuwe telg van Senseo zet koffie van versgemalen bonen. (De Sarista is een koffiezetapparaat, geen espresso-apparaat) Een container met de bonen klik je op de Sarista. Uniek aan het systeem is dat je voor elk kopje koffie kunt wisselen van container, dus van smaak.

12 september 2012

Wat zegt de prijs?

Een gewoon koffiezetapparaat is in gebruik verreweg het goedkoopst van alle koffiesystemen. De padapparaten daarentegen kosten een aardig bedrag per kopje.

12 september 2012

Hoe werkt een koffiezetapparaat?

Het begint met het opwarmen van water in een waterreservoir. En dan? Wij leggen uit hoe de meeste koffiezetapparaten werken.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in