icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Voorwaarden en privacy

Voorwaarden


Algemene Voorwaarden

De producten en diensten van de Consumentenbond kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. In deze Algemene Voorwaarden staan de regels die over en weer gelden. Wat zijn je rechten als je lid bent of wordt van de Consumentenbond, een product bij ons bestelt of een abonnement afsluit? Wat kun je van ons verwachten en wat mogen wij van jou verwachten?

Lees meer

Consumentenbond Basis en Consumentenbond Extra

De Consumentenbond biedt verschillende producten en diensten aan, waar iedere consument gebruik van kan maken. We hebben ons aanbod gebundeld in pakketten waarop je je kunt abonneren. Daarnaast kun je ook losse gidsabonnementen afsluiten. Kies je voor een abonnement op een pakket aan diensten, dan bieden we je de keus uit Consumentenbond Basis en Consumentenbond Extra.

Lees meer

Gebruikersvoorwaarden website

Welke regels gelden voor het gebruik van websites van de Consumentenbond? En waar kun je terecht als je een klacht hebt?

Lees meer

Voorwaarden Community

Welke regels gelden voor het gebruik van onze forums en waar kun je terecht als je een klacht hebt over een geplaatste mededeling?

Lees meer

Voorwaarden Reviews & Ratings

Lees hier de voorwaarden voor het achterlaten van een review of rating.

Lees meer

Voorwaarden Bemiddeling

De Consumentenbond biedt consumenten, die een geschil met een commercieel bedrijf hebben, de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Bemiddelingsdienst. Wij trachten in overleg met de aanbieder tot een oplossing/schikking voor jouw conflict te komen.

Lees meer

Voorwaarden Brief op maat

De Consumentenbond biedt consumenten, die zelf geen brief kunnen of willen opstellen, de mogelijkheid om gebruik te maken van de dienst Brief op maat. Wij stellen op basis van de door de klant verstrekte informatie een brief op voor en namens de klant. Deze brief kan door de klant worden verstuurd naar het bedrijf in kwestie.

Lees meer

Voorwaarden zorgadvies

Deze voorwaarden gelden naast de Algemene Voorwaarden als je Zorgadvies van de Consumentenbond gebruikt. In deze voorwaarden staat belangrijke informatie voor als je Zorgadvies wilt gebruiken. Lees de voorwaarden daarom goed door. Wij raden je verder aan deze voorwaarden op te slaan of af te drukken, zodat je ze op een later moment nog eens kunt teruglezen.

Lees meer