icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Voorwaarden en privacy

Voorwaarden


Algemene Voorwaarden

De producten en diensten van de Consumentenbond kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. In deze Algemene Voorwaarden staan de regels die over en weer gelden. Wat zijn je rechten als je lid bent of wordt van de Consumentenbond, een product bij ons bestelt of een abonnement afsluit? Wat kun je van ons verwachten en wat mogen wij van jou verwachten?

Lees meer

Consumentenbond Basis en Consumentenbond Extra

De Consumentenbond biedt verschillende producten en diensten aan, waar iedere consument gebruik van kan maken. We hebben ons aanbod gebundeld in pakketten waarop je je kunt abonneren. Daarnaast kun je ook losse gidsabonnementen afsluiten. Kies je voor een abonnement op een pakket aan diensten, dan bieden we je de keus uit Consumentenbond Basis en Consumentenbond Extra.

Lees meer

Gebruikersvoorwaarden website

Welke regels gelden voor het gebruik van websites van de Consumentenbond? En waar kun je terecht als je een klacht hebt?

Lees meer

Voorwaarden Community

Welke regels gelden voor het gebruik van onze forums en waar kun je terecht als je een klacht hebt over een geplaatste mededeling?

Lees meer

Voorwaarden Reviews & Ratings

Lees hier de voorwaarden voor het achterlaten van een review of rating.

Lees meer

Voorwaarden Bemiddeling

De Consumentenbond biedt consumenten, die een geschil met een aanbieder hebben, de mogelijkheid om gebruik te maken van de dienst Bemiddeling. Wij trachten in overleg met de aanbieder tot een oplossing/schikking voor een conflict te komen.

Lees meer

Voorwaarden Huisbaasje

Deze voorwaarden zijn naast de Algemene Voorwaarden van toepassing als je gebruik maakt van het Huisbaasje van de Consumentenbond. Deze voorwaarden bevatten belangrijke informatie voor kopers van Huisbaasje. Lees de voorwaarden daarom goed door. Wij raden je verder aan deze voorwaarden op te slaan of af te drukken, zodat je ze op een later moment nog eens kunt teruglezen.

Lees meer