icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Koop niet bij Destofzuigerexpert.com

Nieuws
|
Het Landelijk Meldpunt Internet Oplichting van de politie waarschuwt consumenten om geen producten te kopen bij de webshop Destofzuigerexpert.com. Uit een controle blijkt dat dit hoogstwaarschijnlijk een nepwebshop is. Wie daar iets bestelt, is vermoedelijk zijn geld kwijt zonder ooit zijn bestelde stofzuiger te ontvangen. 
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert Woning & HuishoudenGepubliceerd op:9 november 2021

Stofzuigerexpert webshop

Het Landelijk Meldpunt Internet Oplichting (LMIO) heeft meerdere meldingen gekregen over Destofzuigerexpert.com. Deze website verkoopt gewone stofzuigers, robotstofzuigers en steelstofzuigers. Overigens voor helemaal niet zo gunstige prijzen.

Geen betrouwbare webwinkel

Het LMIO controleerde de gegevens van deze webwinkel, en vond allerlei signalen dat het geen betrouwbare webwinkel is:

  • De website is niet aangemeld bij de Kamer van Koophandel.
  • Er is geen btw-nummer bekend van deze website.
  • Het lukte niet om in contact te komen met de eigenaar van de webwinkel.
  • Je kunt alleen betalingen doen via een directe bankoverschrijving. Dit is zeer ongebruikelijk voor een webwinkel.

Geld kwijt

Deze signalen wijzen er volgens het LMIO op dat Destofzuigerexpert.com een nepwebshop is. Wie hier iets bestelt, is zijn geld kwijt zonder ooit iets te ontvangen. Koop hier dus niets! Destofzuigerexpert.com staat inmiddels op de lijst van malafide handelspartijen van het LMIO.  

Onbetrouwbare webshops herkennen

Wil je iets bestellen bij een onbekende webshop? Lees eerst onze tips om een nepwebshop te herkennen. Als je het zaakje niet vertrouwt, kun je controleren of er meldingen zijn geweest over deze webwinkel. Doe altijd aangifte als je opgelicht bent door een webshop. Je helpt er andere consumenten mee. 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.